Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Twój wymarzony serwer SkyBlock.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Zadania

- Co 1 tysiąc stone/cobblestone jakaś nagroda może EXP

- Prace

- Targi graczy.

- Możliwość zakładania sklepów na wyspie.

- Arena PVP 

- Możliwość odwiedzenia wyspy gracza.

- Co tydzień bedą rozdawane nagrody tym co wykopali najwięcej cobbla etc. 

Opublikowano

- Zadania

- Co 1 tysiąc stone/cobblestone jakaś nagroda może EXP

- Prace

- Targi graczy.

- Możliwość zakładania sklepów na wyspie.

- Arena PVP 

- Możliwość odwiedzenia wyspy gracza.

- Co tydzień bedą rozdawane nagrody tym co wykopali najwięcej cobbla etc. 

Trochę spore wymaganie ale liczyłem się z tym. Nwm czy jest wgl taki plugin na to ile ktoś cobbla wykopał. Będzie komenda /tpa wiec można odwiedzać innych graczy. Arena pvp tez postaram się by była. Hmm prace pomyśle nad tym. 

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Trochę spore wymaganie ale liczyłem się z tym. Nwm czy jest wgl taki plugin na to ile ktoś cobbla wykopał. Będzie komenda /tpa wiec można odwiedzać innych graczy. Arena pvp tez postaram się by była. Hmm prace pomyśle nad tym. 

Na takie coś był plugin na 1.6.4 pamiętam nazywał się sbAchievement czy jakoś tak.

Opublikowano

- Zadania (związane z wykonaniem bądź zebraniem jakiegoś przedmiotu)

- Epicki spawn 

Komendy wysp:

/wyspa - główny alias komendy oraz pomoc 

/wyspa wyrzuc [nick] - wyrzyca wszystkich graczy z wyspy (nie chodzi o party)

/party zapros [nick] - zaprasza gracza do party wyspy

/party dolacz [nick] - dolaczasz do party wyspy

/party odrzuc [nick]  - odrzucasz zaproszenie do party

/party odejdz - wychodzich z party

/party wyrzuc [nick]  - wyrzuca gracza z party

- Top wysp pod TAB'em

- Top graczy (balance) na Tabie 

- Handel pomiędzy graczami

- Drop z cobblestone (+ ewentualnie jakiś specjalny przedmiot możliwy do wymiany później na item)

- Możliwośc tworzenia sklepów 

- Miejsce w stylu expiarki (nie ma byc to miejsce gdzie moby respią się a ty bijesz ich po nogach tylko otwarta przestrzeń max 70x70, i porozstawiane spawnery)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Na takim serwerze oczekiwałbym : 

• Unikalnośći
  • Własnej paczki 
  • Dużo zadań + do tego level 
  • Możliwość robienia napadów na wyspe 
  • Gildie 

To jest skyblock nie skywars.

Na takie coś był plugin na 1.6.4 pamiętam nazywał się sbAchievement czy jakoś tak.

Masz może linka?

- Zadania (związane z wykonaniem bądź zebraniem jakiegoś przedmiotu)

- Epicki spawn 

Komendy wysp:

/wyspa - główny alias komendy oraz pomoc 

/wyspa wyrzuc [nick] - wyrzyca wszystkich graczy z wyspy (nie chodzi o party)

/party zapros [nick] - zaprasza gracza do party wyspy

/party dolacz [nick] - dolaczasz do party wyspy

/party odrzuc [nick]  - odrzucasz zaproszenie do party

/party odejdz - wychodzich z party

/party wyrzuc [nick]  - wyrzuca gracza z party

- Top wysp pod TAB'em

- Top graczy (balance) na Tabie 

- Handel pomiędzy graczami

- Drop z cobblestone (+ ewentualnie jakiś specjalny przedmiot możliwy do wymiany później na item)

- Możliwośc tworzenia sklepów 

- Miejsce w stylu expiarki (nie ma byc to miejsce gdzie moby respią się a ty bijesz ich po nogach tylko otwarta przestrzeń max 70x70, i porozstawiane spawnery)

No ty to spore wymagania masz. Ciężko będzie zrobić takie rzeczy jak napisałeś. Ale na pewno postaram się i poszukam pluginów na takie rzeczy.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

Znalazłem takie cos ze np jak scraftujesz załóżmy diamond sword ja mogę to zmienić to dostajesz jakaś nagrodę. Albo za zabicie 20 zombie nagroda czy coś w tym stylu.

Serwer Na Modach

Opublikowano

Przede wszystkim własne zadania, pluginy zero skryptów (chyba, że na komendy typu /pomoc itd.), nagrody za crafting, drop z cobblestone (raczej) - w miarę mały... żeby gra się nie znudziła - tak sobie wyobrażam skyblocka. B)

sygnatura.png

Opublikowano

Przede wszystkim własne zadania, pluginy zero skryptów (chyba, że na komendy typu /pomoc itd.), nagrody za crafting, drop z cobblestone (raczej) - w miarę mały... żeby gra się nie znudziła - tak sobie wyobrażam skyblocka. B)

Nom ciekawe. Mam pytanie a jaki proponujecie plugin na zadania? Bo nie chce tych skyblockowych tylko swoje.

Serwer Na Modach

Opublikowano

Moge ci napisac plugin na liczenie kobla + nagrody /PW

Edit inne na nagrody za scraftowane ity tez moge zrobic + np wirtualne lvl za to na chacie xD

Opublikowano

Moge ci napisac plugin na liczenie kobla + nagrody /PW Edit inne na nagrody za scraftowane ity tez moge zrobic + np wirtualne lvl za to na chacie xD

Mam plugin np za przepalanie cobbla:) ale potrzebuje teraz na questy:)

Serwer Na Modach

Opublikowano

Mam plugin np za przepalanie cobbla:) ale potrzebuje teraz na questy:)

Questy w sensie np zrob fabryke kobla a aby zaliczyc to trzeba miec np 32 kobla w eq? Jak tak to tez moge napisac ;) wszystko ustalic mozemy na skype lub pw bo smietnik z tematu zrobimy xD
Opublikowano

Questy w sensie np zrob fabryke kobla a aby zaliczyc to trzeba miec np 32 kobla w eq? Jak tak to tez moge napisac ;) wszystko ustalic mozemy na skype lub pw bo smietnik z tematu zrobimy xD

Dodaj mnie na skype nazwa Zaduszny

Serwer Na Modach

Opublikowano

Ja na serwerze skyblock chciał bym :

• Nowe startowe itemy i wyspy. (Da się edytować w pluginie)
  • Drop z cobblestone + exp z cobblestone. (OtherDrops)
  • Spawnery za kase. (Essentials, ChestShop)
  • System handlu. (Nie pamiętam pluginu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...