Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala podczas wyboru postaci (graczy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem serwer hamachi do metin2 , wszystko pieknie smiga.

Aż tu okazało się że gdy ktoś inny chce zagrac to wywala go po wyborze postaci (mi działa wszystko normalnie)

Nie jest to wina serwera na 100% ponieważ osoby łączą się z serwerem i normalnie tworzą postacie.

Poszukuje osoby która pomogła by ten błąd rozwiązać. Planuje postawić fajny serwer hamachi i potem gdy zedytuje pliki i nabiorę wprawy i wiedzy to postawię serwer 24/7 , jak na razie potrzebuje osoby która naprawi ten błąd.

Pliki serwerowe i clien Terenzo

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Dodam Tylko że nie działał mi na komputerze port 11002 i zmieniłem go na 11102 .

Wszystkie pliki root i inne zmienione prawidłowo , port map działa.

Opublikowano

Witam postawiłem serwer hamachi do metin2 , wszystko pieknie smiga.

Aż tu okazało się że gdy ktoś inny chce zagrac to wywala go po wyborze postaci (mi działa wszystko normalnie)

Nie jest to wina serwera na 100% ponieważ osoby łączą się z serwerem i normalnie tworzą postacie.

Poszukuje osoby która pomogła by ten błąd rozwiązać. Planuje postawić fajny serwer hamachi i potem gdy zedytuje pliki i nabiorę wprawy i wiedzy to postawię serwer 24/7 , jak na razie potrzebuje osoby która naprawi ten błąd.

Pliki serwerowe i clien Terenzo

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Dodam Tylko że nie działał mi na komputerze port 11002 i zmieniłem go na 11102 .

Wszystkie pliki root i inne zmienione prawidłowo , port map działa.

zmieniłeś sobie od tak ten port, w port-mapie i dziwisz się ze go wywala...

port 11002, to port główny logowania. Zmien go spowrotem, wyłącz zapore.. daj kumplowi launcher hamachi z "głową sury", upewnij sie jeszcze że wszystkie porty(te co masz u terenza) odblokowałeś i sprawdź czy śmiga.

Opublikowano

zmieniłeś sobie od tak ten port, w port-mapie i dziwisz się ze go wywala...

port 11002, to port główny logowania. Zmien go spowrotem, wyłącz zapore.. daj kumplowi launcher hamachi z "głową sury", upewnij sie jeszcze że wszystkie porty(te co masz u terenza) odblokowałeś i sprawdź czy śmiga.

Oj, mylisz się.

Port 11002 zmieniłam na 11102 w port mapie jak i w confingu.

Kopałam w plikach serwerowych i wymyśliłem, działa mi już logowanie i graczom tak samo na porcie 11102.

Do zamknięcia temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...