Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diwang2 Problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Otóż pojawił się u mnie problem z połączeniem do serwera i chciał bym się zapytać czy też tak macie , od paru godzin serwer nie działa , mianowicie mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem , na statusie pisze że jest ON Więc nie wiem o co chodzi ... Od razu mówię nie jestem napalonym dzieckiem metina i mam cierpliwość co do serwera i napisałem temat w celu zapytania czy wam też nie łączy z serwerem.

Pozdrawiam i czekam na odp

Opublikowano

tak up mam tak samo trzeba czekac... moje przypuszczenie jest takie ze logowanie padlo i trzeba czekac na team servera kiedy sie skapna i naprawia

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Być może i logowanie padło .. No czekamy , zapewne jakiś niecierpliwy chinol napisze do gm'a że jest problem , ale to też moje przypuszczenie.. Nie pozostaje nam nic tylko czekać.... ;>

Opublikowano

Jak zmienili IP to na jakie ? I o to jest pytanie .. ^^ Do jutra poczekamy może dadzą nowego clienta na stronę i wyciągniemy IP , jeżeli nie , to IP jest to samo , może być też tak że zablokowali IP Polaków ... Hmm.. Skoro na te IP co nam nie działa na statusie jest ONLINE To co innego może być ? .. Sam już nie wiem ;x

Edit@

Coś się pojawiło na stronie nie wiem czy to dotyczy tego ale "Dział" jest nazwany "BUG" Więc pisze i on po przetłumaczeniu wygląda tak:

Jeśli Klient nie (odpowiada) proszę zostawić wiadomość, będziemy (reagować w) najszybszym czasie reakcji i odpowiedzi

P.S.: Te nawiasy to takie lepsze tłumaczenie żeby było łatwiej zrozumieć , jak widać oni chyba mają jakiś problem z połączeniem serwera .. Przez co my nie możemy grać.. Możliwe że to tego dotyczy ale nie jestem pewny

Opublikowano

Kapiszon a jeżeli mogę spytać bo nie zwracałem uwagi strona z IS nie działała ? ;o I być może zmieniają coś ale tyle godzin ? No nic .. Czekamy .. :>

Opublikowano

Mi się zdaję że nic nie zmieniają, tylko logowanie się zbugowało.

Gdy server padł, oni tam mieli już po 22, raczej wątpie by adminowi chciałoby się siedzieć po nocach hehe.

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

@Ecolusik12 Tak , nie działała przez jakieś pół godziny, jak się logowało to się ładowało w nieskończoność ... ^^

Czekamy... Ale Serwer Fajny ... zostalo mi Csyt2 :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...