Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera wolicie?

Typy serwera  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera wolicie?

• Factions
    • SkyBlock
    • FreeBuild
    • WaterCraft (SkyBlock na wodzie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była już masa takich tematów w tym tygodniu, nie wiem po co zaśmiecacie to ciągle.

Co do serwera to wolałbym SkyBlock niż Faction, a jeśli by było więcej propozycji to FreeBuild. Serwerów z gildiami jest masa i nie jest już możliwe by przebić się swoim serwerem. Nadzieja jeszcze jest w SkyBlocku.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Była już masa takich tematów w tym tygodniu, nie wiem po co zaśmiecacie to ciągle.

Co do serwera to wolałbym SkyBlock niż Faction, a jeśli by było więcej propozycji to FreeBuild. Serwerów z gildiami jest masa i nie jest już możliwe by przebić się swoim serwerem. Nadzieja jeszcze jest w SkyBlocku.

Ok thx za glos.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Według mnie CZYSTY survival jak się grało oraz prawdziwy freebuild jak kiedyś były :)

@Edit

Jak będzie prawdziwy oldschool (czyt. wersja np:  1.7.3 albo starsza) + FB albo survival to pierwszy raz od ponad pół roku zagram w minecrafta.

Opublikowano

Zrób FreeBuild ale z dobrymi pluginami z pracami na serwerze typowy freebuild jaki był za starych dobrych czasów. 

Opublikowano

Zrób FreeBuild ale z dobrymi pluginami z pracami na serwerze typowy freebuild jaki był za starych dobrych czasów. 

Jestem na TAK !

Jeszcze wersja 1.6 albo 1.7.3 bez enchantów (czy jakoś tak) i innych śmieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...