Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę stworzyć postaci

mario719

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo elo 3-2-0 mam se normalnie takiego problema, że kurde se pobrałem pro elo Lineage dwa w które miałem se normalnie ochotę ponakur***ć i co? GUFNO NIE DZIAŁA ŻAL ogółem mam sobie takiego se problema, że mam se coś takiego "Nie można stworzyć postaci" https://eu.4game.com/lineage2pl/play/ z tego oto linka można np ustawić tam sobie ten serwer EU bo znowu to pobierać to tak trochę do dupy... I czy ja miałbym polską wersję clienta jak pobiorę z https://eu.4game.com/lineage2/install/ ?? to tyle, elo

Opublikowano

Chodzi Ci o oficjalny serwer Lineage 2 PL (Lilith)? Serwer został zamknięty i połączony z serwerem Core.

Tutaj masz oficjalne informacje:

Polski serwer Lineage 2 o nazwie Lilith we wrześniu br. zostanie połączony z serwerem Core, tym samym zniknie jedyny oficjalny polski serwer tej produkcji. Obecnie trwają przygotowania do realizacji transferu i przeniesienia postaci z Lilith na wspomniany wyżej serwer. Dokładna data zostanie podana wkrótce. Na chwilę obecną wiadomo że na 30 dni przed dokonaniem transferu, L2Store zostanie zamknięty, zaś gracze przestaną mieć możliwość korzystania z płatnych usług.

Przeniesieniu nie podlęgają Sojusze, Fortece ani Siedziby Klanu. W przypadku gdy nazwa klanu na serwerze Core jest już zajęta to zmieniona zostanie nazwa jednego z nich w zależności od poziomu, liczby członków, reputacji oraz ID klanu.

Podobnie sytuacja wygląda z zajętym nickiem postaci -zmieniony zostanie w przypadku powtórzenia się danego nicku tylko jeden z nich w zaleznośc od poziomu, daty utworzenia postaci oraz ID postaci. Nicki zawierające polskie znaki będa musiały zostać zmienione na taki, który ich nie zawiera.

To dlatego nie możesz stworzyć postaci. Pobierz clienta Core a będzie wszystko śmigać.

Opublikowano

jeszcze takie pytanie, client będzie po polsku? xD bo mój gimb kolega nie chciał ze mną grać w cabala tylko dlatego, że jest po eng ;( żal go bez jaj xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...