Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd po ściągnieciu gry

Gość krzysiu19101998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za 1 razem po pobraniu tej gry normalnie mi się włączyła i miałem do wyboru liste serwerów i kolejke po 5k ludzi, jednak kiedy po minimalizacji gry sama się wyłączała stwierdziłem, że usune ją i pobiore jeszcze raz, a teraz w ogóle nie mogę jej nawet uruchomić. po pobraniu tych 8,58GB i wypokowaniu ich wyskakują mi 2 błedy, error 2024 oraz error 1026. Potem zamiast mieć przycisk PLAY mam nadal dostępny przycisk UPLOAD i po naciśnięciu go gra się zaczyna pobierać od nowa, te 8,58GB i tak w kółko... O_o.

Nie mam na komputerze żadnego antywirusa. nie wiem o c**j chodzi.

pobieram z tego clienta, wiec to chyba dobrze?

7tr14o.jpg

Opublikowano

o prosze, przed chwilą gra pobrała się ponownie i:

4zfnp0.jpg

po naciśnięciu ok przy errorze mam tylko ponownie opcję upload, po naciśnięciu której gra się zaczyna sciągać od nowa:

o27333.jpg

co ja mam zrobić? help

Opublikowano

o prosze, przed chwilą gra pobrała się ponownie i:

6475514112263781254248.jpg

po naciśnięciu ok przy errorze mam tylko ponownie opcję upload, po naciśnięciu której gra się zaczyna sciągać od nowa:

1164514112263781254248.jpg

co ja mam zrobić? help

Może zaktualizuj od nowa grę jeżeli to nie pomoże , odinstaluj? 

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

przecież pisze, że mi się aktualizowała już kilka razy i nadal to samo, a usuwałem również i to ze 2 razy od nowa glypha ściągałem i ciągle to samo.

Opublikowano

jak zwykle jakiś nietypowy problem i sam musiałem sobie poradzić, już działa, można zamknąć.

Opublikowano

usunalem wpisy z %appdata%, z moich dokumentow, rejestru, calkowicie znowu usunalem clienta wraz z grą, i na całkiem nowym koncie, które założyłem na glyphie ściągnąłem gre ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...