Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Udyr

AdiFromKorea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko nie chce mi się oglądać żadnych poradników na youtubie czy coś takiego chce parę słów zacząłem grać udyrem w jungli jak na razie 2/2 W - L nie jest tak źle ale moim zdaniem mało wywieram na grę w early i midzie przez flarę jakie buildy polecacie bez flary i jak ogarnąć lepiej stackowanie flary jak robić campy najszybciej jak gankowac w early i mid z góry dziękuje i będą +

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Godyr na jungli spoko ale na topie moim zdaniem lepszy :P
@topic
Bulid polecam taki: buty merkurego, triniti,zefir,hydra sytuacyjnie krwiopijec i coś defensywnego 
bulid z flarą zamiast krwiopijca dajemy flare jak stackować: lataj po jungli jak poje**any zabijaj stworki gankuj po drodze counter jungluj jak szalony i szybko wystackujesz 
Z gankowaniem jest problem gdyż musisz wyczuć kiedy jest dobry moment ewentualnie użyć ghosta 
Bulid który podałem jest pod tiger udyra robi miliardy dmg rozpuszcza wieżyczki jak masło 
Maxowanie polecam takie Q>E>W>R
Jeśli grasz na topie to takie Q>W>E>R
erly zawsze będziesz mało wywierał wpływu w jungli ale w late będziesz że tak powiem piekarnikiem do masła 

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

Co do butów to jeśli nie mają hard cc to polecam mobilności, szybkie gangi, szybko czyścisz jungle i nabijasz flare.

592041432922042226939.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...