Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po patchu 4.15 błąd - nie wczytuje się ładowanie postaci

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ładuje mi się gra, gdy ma się już gra ładować, czyli championy gra się wyłącza i wychodzi okienko, że może firewall blokować grę i mam do wyboru: ponów próbę lub anuluj.

Jak kliknę ponów próbę dalej ten błąd będzie wychodził, jak wezmę anuluj lol się zamknie i żebym mógł wejść do gry co jest na to jakieś 70 % po zrobieniu tego to zresetowanie kompa i odpalenie jako administrator ale to też dopiero za jakimś 3/4 razem załaduje, dziś mi to zajęło 12 min bo tyle afczyłem...

Naprawiłem lola, znaczek z informacją o aktualizacjach sterowników co jest w prawym dolnym rogu zaaktualizowałem, więc nie wiem o co chodzi, dodam że mam avasta, którego mam zawsze wyłączonego.

Dostałem już 3 ostrzeżenia: 1 - nic 2 - ban na 3 dni i 3 - ban na tydzień, do tego przegrałem przez to 6 rankedów i spadłem, grać się nie da, pomoże ktoś?

Dodam, że ten problem mam od patcha 4.15 i mam windowsa 7

Za pomoc daje like'i.

Opublikowano

Miałem to kiedyś i po miesiącu bodajże przestało działać, ale z tego co pamiętam to było na ping, a ja mam problem ze nie mogę wejść do gry, a nie ze wchodzę do gry i mnie wywala np z powodu pingu.

Dodam, że innych mogę normalnie oglądać bo mi ładuje się, a jak sam chce zagrać to nie ;/

Opublikowano

Tez miewam ten błąd i to codziennie w 1-2grach. Zawsze kiedy on sie pojawiał wyłączałem i włączałem lola i juz normale sie wczytywalo.

Opublikowano
@Stanovitz i 2x up Wyraźnie napisałem, że tak robię ale zawsze minie te jakieś 15 min zanim dołączy, czytać potrafisz? - wiem, że jesteś w 3 gim to czego Cię tam uczą?

Ma ktoś jakiś pomysł?

Np jak to obejść, czy coś pobrać, zaaktualizować jeszcze?

Opublikowano

Ponoć niektórym ludziom pomaga program Hotspotshield (sam nie korzystałem).

Radzę Ci nie grać rankedów, póki problem ten nie zostanie rozwiązany - zbyt duże ryzyko wystąpienia problemu i wyrwania bana...
RITO się opiernicza, bo niedługo mistrzostwa i gwizda na problemy w EUNE, które nawiasem mówiąc występują już od 4.12...

wikmk9.jpg

Opublikowano

@Stanovitz i 2x up Wyraźnie napisałem, że tak robię ale zawsze minie te jakieś 15 min zanim dołączy, czytać potrafisz? - wiem, że jesteś w 3 gim to czego Cię tam uczą?
Ma ktoś jakiś pomysł?
Np jak to obejść, czy coś pobrać, zaaktualizować jeszcze?

1.Nie nie jestem w gim3. 2. Reinstall gry moze pomoże. Lub format kompa.

Opublikowano

@Stanovitz nie do Ciebie pisałem, że jesteś w 3 gim tylko do Endviv, bo chodzę z nim do klasy i nabija sobie posty specjalnie xD

Ja mam problemy od 4.15, a nie od 4.12 ale jak piszecie tak to zauważyłem, że sporo ludzi ma ten problem co ja ;(

2. - grę reinstalowałem 3. - na razie formata nie będę robił.

Ktoś naprawił ten problem już tym programem co polecił ArhiX?

Opublikowano

Czy jest możliwość, że wirusy czy coś mi to blokuje? - bo robię jutro formata i nie wiem czy opłaca się instalować LoL'a.

@kubica1234 - ja też chyba mam z firewallem bo piszę tak, tyle że nie mam czarnego obrazu tylko nic się nie pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...