Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka gry w lesie

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Słyszałem, że na pozycji junglera łatwo carry'ować team, no i mam problem: nie umiem grać w jungli. :(

Gdy coś próbowałem nawet na botach, to ciągle prawie padałem w jungli, nie wiedziałem kiedy gankować i w ogóle ssam.

Na streamach ciągle widzę, że w jungli mają ciągle ponad 60% hp

Moje pytanie do Was brzmi:

Polecicie mi jakiegoś łatwego junglera do nauki, podacie jakieś dobra runki do lasu masterki itp.?

Z góry dziękuję za pomoc! :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ogólnie pooglądaj parę filmików na YT gracza Nervarien, on fajnie wszystko tłumaczy jak grać w jungli :) (przykładowy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ffVJ35dEgII) On może tłumaczy jak grać poszczególnymi championami, ale np. Jak będziesz grał Udyrem i uważnie obejrzysz poradnik to o wiele lepiej będzie Ci szło :)

Runki i masterki:

http://www.solomid.net/guide/view/51792-generic-build-guide-by-brilliantrebirth

A do jungli hmm... Może J4, Vi oraz Udyr na start :) Ewentualnie jakiś master Yi

916741414680034286162.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDeLux394

To znaczy on przez swój pasyw ma raczej łatwą junglę, to jego spora zaleta. Wadą jest jednak to, że przed 6 lv nie można nim gankować, gdyż takie ganki po prostu będą bezsensowne ;) Lecz gdy już zdobędziemy ULTi to już jest z górki :) Banalne i udane ganki. Dodatkowo on w late jest naprawdę twardy (jeśli składasz dobry build) i zadaje duże dmg.

916741414680034286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...