-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
szaumx
szaumx
Witam, zakupiłem dziś adapter jack/chinch firmy hama ponieważ w laptopie mam jedno wejście mini jack i mogę podłączyć tylko np. słuchawki a mikrofonu już nie. Więc aby nie używać mikrofonu z laptopa wbudowanego, który jest nie najlepszej jakości jak w mikrofony w laptopach kupiłem adapter, dokładnie ten: http://www.mediamarkt.pl/adapter-hama-jack-3-5-mm-2xrca,id-182389 i gdy podłączyłem jedną końcówkę do laptopa a i do rozchodzących się wejść mini jack podłączyłem słuchawki i mikrofon (wejścia w adapterze są czerwone i białe więc na zmianę podłączyłem i żadne nie działa) to nie chce w ogóle działać. Na opakowaniu znajduje się opis i nawet rysunek, który mówi, że podłącza się do laptopa/komputera a potem do tego np. słuchawki, ale to w ogóle nie działa
Proszę o pomoc, może kupiłem zły adapter ? Oby nie bo paragonu nie mam :/ Bardzo proszę o pomoc, dziękuję 
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.