Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TremorGames problem, pomoc (każda sensowna odpowiedź = like)

Konuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem sobie wykonać jakąś darmową ofertę:

dnatwu.jpg

Od razu wyskakuje takie coś:

na1qn7.jpg

Pech chciał bym nie trafił w krzyżyk...

I takie coś w ofertach...:

8shtj3.jpg

Czy jest jakas szansa bym musial za cos czego nie uzylem, placic?

Pozdrawiam

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Zależy czy w ankietach podawałeś prawdziwe dane ;P 

A więc tak jeśli wysyłałeś jakies smsy i nie wylaczałeś tych usług a masz hajs na koncie to lepiej szybko wyłącz bo zrzera hajs 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Zależy czy w ankietach podawałeś prawdziwe dane ;P 

A więc tak jeśli wysyłałeś jakies smsy i nie wylaczałeś tych usług a masz hajs na koncie to lepiej szybko wyłącz bo zrzera hajs 

mi tu chodzi o to, że wszedłem przez przypadek w oferte, nic nie klikalem i wyszedłem, ale ona zapisała się na koncie jako przetwarzana. Nic nie klikalem... 

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Będzie ciągle pisać, że jest przetwarzana, nic się nie zmieni.

Skoro tylko wszedłeś przypadkiem, to za nic nie będziesz musiał płacić, nie ma takiej opcji.

żadnych dodatkowych kosztów?

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

jakich kosztów, najpierw to zrozum co czytasz a potem z głupimi pytaniami na forum

musisz coś KUPIĆ za realne pieniądze albo wysłać sms pod "darmowy numer premium" ;)  by dostać darmowe, nie kupisz nic to możesz sobie klikać do śmierci a i tak nic ci nie przyjdzie poza spamem na skrzynkę przy rejestracjach

jeśli sam wrypałes się i dałeś nabrać na SMS premium to juz niestety twoja wina i poniesiesz koszty dodatkowe do czasu wyłączenia usługi sms

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jakich kosztów, najpierw to zrozum co czytasz a potem z głupimi pytaniami na forum

musisz coś KUPIĆ za realne pieniądze albo wysłać sms pod "darmowy numer premium" ;)  by dostać darmowe, nie kupisz nic to możesz sobie klikać do śmierci a i tak nic ci nie przyjdzie poza spamem na skrzynkę przy rejestracjach

jeśli sam wrypałes się i dałeś nabrać na SMS premium to juz niestety twoja wina i poniesiesz koszty dodatkowe do czasu wyłączenia usługi sms

Nic nie aktywowałem, siedziałem kiedyś w sub smsach więc wiem. Chodzi mi tutaj tylko o te oferty, które niby są przetwarzane przez "reklamodawce" (nic nie aktywowałem, tylko kliknąłem i wyszedłem)

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Musisz napisać do supportu, nastepnie problem zostanie naprawiony właśnie przez support.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Musisz napisać do supportu, nastepnie problem zostanie naprawiony właśnie przez support.

ok, poczekam na inne odpowiedzi

53a4498fed5cd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...