Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Z Komputerem. ;c

kreje

Pytanie

Opublikowano

DzienDobry. Dzisiaj chcialem sie was cos poradzic, o to co sie dzieje z moim komputerem. Od ostatnich miesiecy dzieje sie cos dziwnego czyli np. jak instaluje cs'a to instaluje na pulpit caly folder ale nie ma tego pliku ktorym sie wlacza tego cs'a. To nie tylko z cs'em z duzo wiecej gier mam taki problem. Oraz mam problem ze jak klikam na ikona "Moj Komputer" lub "Moje Dokumenty" 2x klik LPM to robi sie na szaro i nie chce sie wlaczyc. Oczywiscie mozna kliknac prawym i "Otworz" Ale dla mnie to zbyt monotonne. A wiec prosze aby wyjasniliscie ten problem oraz go rozwiazali. Z gory dziekuje i pozdrawiam <33

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak mi słów, pobierz AVG Free i sie ciesz dobrym darmowym antyvirusem, jak nie masz to sie nie dziwmy dlaczego dzieje sie cos dziwnego! Przeskanuj jak najszybciej komputer i pochwał sie ile tam wirusów! :P zapora nie ochroni ci komputera, tyle w temacie! :P

Chcesz ss'a ze jak przeskanowalem napisano ze wszystko w porzadku a tak wgl to pobralem Avasta :)

Opublikowano

Może masz jakieś wirusy? przeskanuj dokładnie komputer antywirusem.

Dla mnie antyvirus to chu3stwo. Nie mam antywirusa. Mam pobrac?

Opublikowano

Dla mnie antyvirus to chu3stwo. Nie mam antywirusa. Mam pobrac?

Brak mi słów, pobierz AVG Free i sie ciesz dobrym darmowym antyvirusem, jak nie masz to sie nie dziwmy dlaczego dzieje sie cos dziwnego! Przeskanuj jak najszybciej komputer i pochwał sie ile tam wirusów! :P zapora nie ochroni ci komputera, tyle w temacie! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...