Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Demo - problem z lagami

pacior1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , z rana pobrałem fife 15 i strasznie mi się zacina , na dzień dobry mniałem problem z net framework , nie mogłem włączyć gry bo coś mi wyskakiwało , ale to naprawiłem , bo na youtubie był filmik jak rozwiązać ten problem. Myślałem , że już sobie pogram jak to naprawiłem , pokazał mi się messi , mniałem wybór języków , ustawiłem język , dałem dalej ,logo ea się prezentuje , a tu nagle w połowie prezentacji loga gra się zaczyna strasznie zacinać. Kiedy skończy się ta prezentacja tego loga z fify to musze czekać ze 2 minuty , żeby przycisnąć dowolny klawisz na rozpoczęcie gry gdzie zaraz ukazuje mi się mecz Liverpool vs Mendzester City. Jak ukazał mi się ten mecz to były takie ściny, że jak zleci tam minuta normalnie w 5 sekund to mi zlatuje w jakieś 15 sekund, o graniu nie ma mowy , menu laguje choć mogę z trudem jakoś ustawiać drużyny do meczu ,ale na ustawieniu drużyn zabawa się kończy , bo dalej ... . Nie wierze w to , że nie mogę grać w fife 15 nawet na najmniejszych wymaganiach, jak mi 13 bezproblemu chodziła na najwyższych detalach. http://scr.hu/21um/dxi66

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...