Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran po meczu

Vicenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bez zbędnego wstępu przejdę do rzeczy :)

Otóż zawsze, kiedy kończę mecz w LoL'a (czy to 5v5, czy 3v3) i po przegranej lub wygranej klikam KONTYNUUJ, przed włączeniem się ekranu statystyk itd., mam cały czarny ekran. Słyszę wszystko, ale po prostu muszę czekać z tym czarnym ekranem średnio 10 sekund. Oczywiście raz czekam mniej, raz więcej, ale kiedyś tego nie miałem.

Czy istnieje na to jakiś sposób?

Opublikowano

Mi pomogła opcja 'Repair' w patcherze :)

czlowieku kazdy twoj post jest po to zeby sobie go nabic. 0 pomocy kazdemu piszesz o repair i czyszczeniu kompa nic wiecej...

co do tematu. to jak masz slabszego kompa to tak sie dzieje ja na starym kompie czekalem nieraz 15 sekund.

podaj parametry komputera jak mozesz

Age is just a number :)

Opublikowano

@alemamafaze

Piszę, żeby kliknął Repair bo mi osobiście to pomogło :) Miałem jakiś zbędną modyfikację do LoLa, której nie używałem i po Repairowaniu wszystko wróciło do normy ;)

916741414680034286162.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam. Czy naprawdę nikt nie zna przyczyny tego ? Trochę denerwujące jest patrzenie na wyniki itd. po kilku minutach, kiedy już wszyscy wyszli :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...