Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

__init__.pyc

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otórz wiekszosc modów zmienających wyglad wota np Celowniki itp. Mają kilka podobnych plików np __init__.pyc i teraz wgrywam jakis mod a nastepny mod  tez ma plik o nazwie __init__.pyc ale innym rozmiarze którą wersje pliku wybrac oto jest pytanie.

;):)

Opublikowano

Otórz wiekszosc modów zmienających wyglad wota np Celowniki itp. Mają kilka podobnych plików np __init__.pyc i teraz wgrywam jakis mod a nastepny mod  tez ma plik o nazwie __init__.pyc ale innym rozmiarze którą wersje pliku wybrac oto jest pytanie.

Po prostu zastąp ten plik co wrzucasz moda

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem koledze chodziło o sytuację w której co najmniej 2 mody maja plik o nazwie _init_.pyc. Przyjmując założenie, że wgrywając 2 różne mody, najpierw jeden później drugi i postępując zgodnie z waszą radą podmieni pliki to pierwszy mod już nie będzie prawidłowo działał. No chyba że się mylę.

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem koledze chodziło o sytuację w której co najmniej 2 mody maja plik o nazwie _init_.pyc. Przyjmując założenie, że wgrywając 2 różne mody, najpierw jeden później drugi i postępując zgodnie z waszą radą podmieni pliki to pierwszy mod już nie będzie prawidłowo działał. No chyba że się mylę.

Robiłem kilkadziesiąt paczek modów, zawsze podmieniałem pliki. Nigdy nie było tak, żeby jakiś mod przez to nie działał.

Opublikowano

To nie ma żadnego znaczenia... możesz zastąpić, możesz zostawić, i tak wszystko będzie działać.

Jak ktoś twierdzi inaczej to znaczy że się nie zna. Proste: nie ma ścisłej kolejności instalowania modów. W związku z tym, gdyby trzeba było zastępować to praktycznie losowo byłby albo plik np. z celownika, albo z tundry - w zależności od tego co ktoś zainstalowałby jako pierwsze. A działa niezależnie od tego, więc logicznym jest że nie ma to znaczenia.

Opublikowano

Ja mam taki problem ze pobieram paczke modów by loretai i dodaje do jego paczki mod Damage Panel by GambitER 0.9.2 v2  i jak dodam ten plik i zastąpie nim wszytkie inne to celownik prawidłowo nie działa.A jak dodam i nie podmienie to Damage Panel by GambitER 0.9.2 v2 nie działa

;):)

Opublikowano

Najwyraźniej te mody się gryzą, nic na to nie poradzisz. Albo celownik, albo ten mod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...