Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak usunąć ExtendedUnlimited.org

qAnimowany

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Ostatnio na komputerze przy starcie systemu zaczęła automatycznie włączać przeglądarka ze stroną ExtendedUnlimited.org (po chwili przechodzi do innej strony ale nie pamiętam jej nazwy). Czytałem o tych stronach i dowiedziałem się że mogą one uzyskać informacje o moich loginach czy też hasłach do różnych stron internetowych, jak można się domyślić chce tą stronę usunąć, tylko pytanie brzmi jak? trzeba formatować komputer (czego wolałbym uniknąć) czy może da się to zrobić za pomocą jakiegoś programu ?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że problem z tą stroną dzięki tobie został rozwiązany ponieważ przeglądarka już się nie uruchamia przy starcie systemu
Tak jak chciałeś FIXLOG wraz z resztą logów

Opublikowano

Witam,

ogromna prośba o pomoc w takim samym temacie, od pewnego czasu przy każdym starcie komputera włącza mi się google chrome ze stroną extended....org, żadne programy nie działają, wielka prośba o pomoc, wklejam również logi z FRST, wykonane przed chwilą.

Błagam o pomoc i pozdrawiam

Judith

Na przyszłość - nie podpinaj się pod czyjeś tematy.

Odinstaluj PDF Reader Packages

Pobierz http://speedy.sh/NKjMB/fixlist.txt umieść obok FRST i kliknij FIX.

Opublikowano

Witam,

ogromna prośba o pomoc w takim samym temacie, od pewnego czasu przy każdym starcie komputera włącza mi się google chrome ze stroną extended....org, żadne programy nie działają, wielka prośba o pomoc, wklejam również logi z FRST, wykonane przed chwilą.

Błagam o pomoc i pozdrawiam

Judith

Addition.txt

FRST.txt

Shortcut.txt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...