Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchać podczas gry w lola

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Już zaczyna wku*wiać mnie słuchanie śmieciowego popu i szukam czegoś lepszego, nutek takich jak Imagine Dragons - Warriors która nie dawno ukazała się w promo mistrzostw. Ma ktoś jakieś konkretne piosenki ew. jakieś dobre radio z taką muzyką ? 

21515.jpg

Opublikowano

Najlepiej jakbyś słuchał tego co Ci najbardziej pasuje twój gust muzyczny.Ja na przykład bym polecił coś z "Proroka 56" czy nawet i jakieś Dupstepy.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie dziwne pytanie każdy lubi inny typ muzyki ja osobiście słucham nowej piosenki lol'a ( ta co w ekranie logowania) napisz jaki typ muzyki lubisz a może uda mi się coś Ci doradzić :)

Opublikowano

Ludzie, przecież napisałem że szukam cos z tego gatunku co imagine dragons bo lubie przy takim grać, więc nie piszcie że każdy ma inny gust i żebym się określił ... 

21515.jpg

Opublikowano

Może:

-Linkin Park

-Nickelback

-Icon For Hire

-Thousand Foot Krutch

-Three Days Grace 

-Blessthefall

-Fort Minor

334qlo8.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam progresywny albo eksplodujący drum & bass.

sampel malutki z dwóch nutek :)

https://www.youtube.com/watch?v=e-IWRmpefzE

https://www.youtube.com/watch?v=jGow4nmYkkA

tumblr_static_sygnatura.png

"Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż że sie mylili"

Opublikowano

Od siebie polecam:

-One Republic

-Foo Fighters

-Green Day

-Anthrax

-Lynyrd Skynyrd

-Papa Roach

-Three Days Grace

i oczywiście niezwykły, niepowtarzalyny TENACIOUS D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...