Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rankedami - Trolle etc.

LastHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam , że od ostatnich 4 gier totale gówna dostaje w grze ?

Przed chwilą 

Gnar zrobił na nide 0/2 i poszedł trolować .

+ w teamie był wukong premade z silverem , Wukong diament 5 a ten silver grał ADC.

jestem w gold 2 przejebałem promo do g1 juz dwa razy ...

Ma ktoś jakiś pomysł żeby skończyć z tą grą ?

Bo juz nie mam siły na nią , a po mimo tego i tak w nią gram... 

Poleccie mi coś co was też wciągneło...

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

@LordeVasto Ja tylko co umiem to kata carować , 400 gier sie kładnia , praktycznie co gre staty w miare dobre nawet po przegranej , czasami sie zdarzy że są gorsze jak już takie gówno feeduje...

Można jakoś usunac konto w tej grze ? Szkoda mi nerwów po co sie wkurwiać na jakaś ciote , które pisze coś w stylu "i go feed more , idc  noob hahah"

WojakPL

Opublikowano

@blacha212 Sram Ci na ryj :*

Poleci mi ktoś zastępcza gre ? Wciągneła kogoś też jakaś gra po za lolem ?

Tak, tak, płaczku z golda, idź się zabij najlepiej jak masz problemy z psychiką.

Opublikowano

Nie wiem co Ci da w każdej grze w której można grać online są jakieś trolle 

Tak , ale nie szukam jakiejś gry moba , bo nie chce być też zależny od teamu , jak samo jak moja wygrana czy przegrana.

Mmm płaczki haha Naucz sie grac najlepiej ..

Z pewnością umiem grać lepiej niż Ty , raczej nie wszystko da sie wygrać gdy gnar ma 0/10 , a wukong 1/6/2 w jungli , ciekawe jak Ty umiesz grać xD

@Edit @liqeen Possij mi pałe mały śmieciu , reported  :P

WojakPL

Opublikowano

Chodź do jungli i carruj team. Najlepiej graj duo i niech twój kumpel idzie na ADC :)

To chyba jedyny sposób...

Tutaj się mogę zgodzić to samo w sumię robię z kolegą i to jest chyba sprawdzony sposób na trolli etc.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Dobra , to jak mówcie o jungli , to możecie mi kogoś polecić z jakiś lepszych junglerów ? 

J4 (bardzo fajne ganki, nawet łatwa gra), Kha'Zix (dobry assassin, łatwa jungla, w miarę fajne ganki), Vi (po 6 lv bardzo fajne ganki, twarda) no i ew. Maokai (w miarę fajne ganki, baaaaardzo przydatny w TF)

916741414680034286162.png

Opublikowano

@blacha212 Sram Ci na ryj :*

Poleci mi ktoś zastępcza gre ? Wciągneła kogoś też jakaś gra po za lolem ?

Ostatnio skonczylem grac w lola i zaczalem w dwie inne moba:

Strife

Dota 2

W strife nie ma toksycznych ludzi itp, a w docie jest duzo przyjemniejsza mechanika i wieksza radosc z ogarniecia gry :)

Jakbys chcial jakas pomoc co do tych gier to pisz na pw

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

J4 (bardzo fajne ganki, nawet łatwa gra), Kha'Zix (dobry assassin, łatwa jungla, w miarę fajne ganki), Vi (po 6 lv bardzo fajne ganki, twarda) no i ew. Maokai (w miarę fajne ganki, baaaaardzo przydatny w TF)

Własnie zauważyłem że kha teraz co gre albo co dwie widze w jungli , co go potym reworku takim dobrym uczyniło ? 

WojakPL

Opublikowano

Polecam Smite,Dota 2 :p Jeśli chodzi o gry moba :P Jak masz problem to chętnie przyjme konto ^^

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pograj w Dota 2 lub Smite jak podobają ci się takie gry, osobiście nie polecam Ci grać dalej w LoLa - najlepsze czasy LoLa już minęły

Opublikowano

Mam bardzo podobnie. Mialem gold I ale jak do gry dopiera mi ludzi z silvera to jak mam wygrac? Zazwyczaj gram adc lub suport. ALe kurw... sie nie da. Jak gram adc to moj suport kompletnie nie wie co ma robic. A jak supportem to adc jest ch...  Nawet jesli wygram early to co z tego? Z przeciwnej druzyny wszyscy focus na mnie i nic nie mozna zrobic. Tamci mimo slabej gry potrafia odnalesc najlepszego i zabic go po czym wykoczyc reszte a z mojej druzyny  wszyscy lataja gdzie im sie podoba

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...