Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja non-profit - Jak to właściwie jest?

Norder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy teraz wlepiaja te licki npl masowo na bl jak kiedys czy trzeba zlamac regulamin teraz? Jesli nie ma w naziwe publiczny lub cos to moga mi zablokowac serwer?

Opublikowano

Jeżeli Ts jest poświęcony klanowi, gildii bądź serwerowi wyłącznie dla graczy ( bez stref typu VIP, publicznych ) nie łamiesz regulaminu npl.

Serwery publiczne używające licencji NPL nadal są banowane, za to prywatne jeżeli nie posiadają kanałów z których można czerpać korzyści nie są.

Opublikowano

nie tylko za kanaly banuja jesli przy rejestracji podajesz adres ts'a na ktory chcesz otrzymac licke a pozniej np zmieniasz maszyne bo jest zbyt slaba i zmieni ci sie adres ip a ty przeniesiesz licencje bez informowania ich ze zmieniasz dostajesz blackliste bez gadania bo biora to za "handel" 

Opublikowano

UP, nie sprawdzają tego jakoś, sam wysyłałem mojego ts'a IP do nich z ciekawości czy mnie zbanują, mam u siebie kanały VIP i prywatne i tego mi nie uwzględnili aczkolwiek mój ticket został zamknięty a serwer nienaruszony :)

Opublikowano

nie tylko za kanaly banuja jesli przy rejestracji podajesz adres ts'a na ktory chcesz otrzymac licke a pozniej np zmieniasz maszyne bo jest zbyt slaba i zmieni ci sie adres ip a ty przeniesiesz licencje bez informowania ich ze zmieniasz dostajesz blackliste bez gadania bo biora to za "handel" 

Kto Ci takich głupot nagadał ? 

Podanie adresu IP jest wskazane tylko żeby użytkownik mógł otrzymać jedną licencje na jeden wirutalny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...