Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raf 2 com

andrejew123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie , na stronie raf2.com twitch wygrywa reffale ten , kto pierwszy w tym okreslonym czasie nacisnie check ze swoim nickiem czy ten kto pierwszy wpisze link do reffali? prosze o pomoc bo nie wiem czy czekac na reffale czy grac dalej

Opublikowano

A gdzie to się wpsiuje?

Po kliknięciu "Check" trzeba połączyć konto twitchem ze stronka i potem ma się pole w którym się wpisuje link do refa. Trzeba być szybkim mi się ledwo co udało.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Po kliknięciu "Check" trzeba połączyć konto twitchem ze stronka i potem ma się pole w którym się wpisuje link do refa. Trzeba być szybkim mi się ledwo co udało.

Miałem to tylko jak kliknąłem send to tak jakby nic się nie stało czyli zbyt wolny byłem tak ;p ?

Opublikowano

Miałem to tylko jak kliknąłem send to tak jakby nic się nie stało czyli zbyt wolny byłem tak ;p ?

Tak. Musisz kilka razy próbować. Mi się udało za 3 razem. I raz na 15min możesz  próbować.

//Mamy od tego dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...