Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cześci] Mustang Boss 302'12 pod dragi

Perkeles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie szukam SETUPU NA DRAGI WIEC PROSZE NIE KOPIOWAC INNYCH SETUPOW NA WYSCIG CZY POŚCIG . I nie obchodzi mnie czy to auto sie nadaje czy nie  . Za odpowiedzi nagradzam lajkami  ;)

Opublikowano

idzie lepiej ;) zrobilem ten setup na ultra kutych czesciach ;) aaa i takie pytanko czy w klasie S na dragach Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster da sobie rade ? bo mustangiem ciezko z f1/agera/zonda ....pewnie nie da rady :P

Opublikowano

idzie lepiej ;) zrobilem ten setup na ultra kutych czesciach ;) aaa i takie pytanko czy w klasie S na dragach Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster da sobie rade ? bo mustangiem ciezko z f1/agera/zonda ....pewnie nie da rady :P

Roadster jest najlepszym wyborem na dragi w kategorii aut, które były dostępne za IGC :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

a ktore Ty bys wybral bo nie moge sie zdecydowac tak zeby bylo jak najlepsze pod dragi ;)

Audi r8 5.1 Cupe

Porsche 911 GT3 rs

Porsche 911 GT2

Porsche 959

CCX

Lexus LFA

Murcielago LP650-4 Roadster

Corvetta ZR1

BMW M6 Cupe

Murcielago LP550-2 Valentino B.

Lotus Evora

Opublikowano

Uniwersalny setup dragowy:

Silnik: Zielony

Doładowanie: Zielone

Przekładnia: Zielona

Zawieszenie: Czerwone

Hamulce: Czerwone

Opony: Czerwone  Zielona

Bzdura !

Od kiedy opony czerwone ? Przyczepność ?;)

Opublikowano

Bzdura !

Od kiedy opony czerwone ? Przyczepność ? ;)

Osiągi. 3 zielone 3 czerwone to uniwersalny setup, który daje najwyższy overall.

Zielone co niby mu dadzą? Tyle samo przyspieszenia i prędkości maksymalnej co czerwone.  Będzie tylko miał mniej pkt. prowadzenia.

Jeśli już, to:

Silnik: Zielony

Doładowanie: Zielone

Przekładnia: Zielona

Zawieszenie: Czerwone/Niebieskie

Hamulce: Czerwone

Opony: Niebieskie

Choć różnice i tak będą niewielkie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie wiem ze to nie temat na to pytanie ale TheVolum jestes taki rozeznany :P wiec pytam sie ciebie tu ;) potrzeboje program do nfs zeby zrobic zdjecie swojego aurtka ;) nie chodzi o scarenshot :P bo chce z innego konta zrobic i wywali powerup mape i te inne elementy tak zeby tego nie bylo ... ma byc sam krajobraz i auto ;)

Dziekowac z gory ;)

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie wiem ze to nie temat na to pytanie ale TheVolum jestes taki rozeznany :P wiec pytam sie ciebie tu ;) potrzeboje program do nfs zeby zrobic zdjecie swojego aurtka ;) nie chodzi o scarenshot :P bo chce z innego konta zrobic i wywali powerup mape i te inne elementy tak zeby tego nie bylo ... ma byc sam krajobraz i auto ;)

Dziekowac z gory ;)

Naciśnij kombinację klawiszy (Alt + "z") będąc w jeździe dowolnej/zawodach - wtedy ukryty zostanie interfejs gry (mini-mapa, power-up'y, nawigacja itp.).

Nie pamiętam dokładnie ale chyba F1 albo F2 można schować hud.

Nie F1 i nie F2 :) Alt + "z".

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...