Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje tekstur broni (by Kasma)

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zaprezentować wam wyniki mojej pracy nad teksturami dla Famas'a oraz flagi. Zostały one oczywiście wykonane na potrzeby projektu NexusWar.

#Edit

W tym temacie będę zamieszczał wszystkie wykonane przeze mnie prace graficzne, odnoszące się do tekstur broni.

Famas Russia

239021411202439195558.jpg

Poland Flag

303881411202439195558.jpg

AW50F Red

9wec6oD.png

293191411241809195558.png

761301411241809195558.jpg

870311411295036195558.png

Opublikowano

@Kasma

może nie na temat, ale w jakim programie robisz modele 3d do warrocka ;)?

Nie mam żadnego programu do modeli 3D, wszystko robię na płaszczyźnie. Konwertuję tekstury z formatu .tga do .bmp, edytuję je w photoshop'ie i po skończonej pracy, z powrotem konwertacja do .tga.

Opublikowano

Konwertuję tekstury z formatu .tga do .bmp, edytuję je w photoshop'ie i po skończonej pracy, z powrotem konwertacja do .tga.

Tak czasami nie robiło się 'mapy' obrazu?

@Edit

mi chodzi o ten rozbity samolot, nie o 'skin' aw50f ^^.

@Edit2

ło luju ja nie wiedzialem ze Kasma to GM wr ;O

GM NexusWar.

Opublikowano

Japan przerobione na PL haha xD gz

@DevilHools teksturę flagi oczywiście musiałem zaczerpnąć z innego pliku, to chyba oczywiste. Jak robiłem? Zmieniłem barwę na szarą i nakładałem na własne kolory. Co do nazwy w is... Nie będę specjalnie zmieniał zabezpieczeń tylko po to, aby bawić się w edycję tekstur i dodawć je jako nowy przedmiot. -.-

Opublikowano

@DevilHools teksturę flagi oczywiście musiałem zaczerpnąć z innego pliku, to chyba oczywiste. Jak robiłem? Zmieniłem barwę na szarą i nakładałem na własne kolory. Co do nazwy w is... Nie będę specjalnie zmieniał zabezpieczeń tylko po to, aby bawić się w edycję tekstur i dodawć je jako nowy przedmiot. -.-

Ważne , że miałeś pomysł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...