Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bateria SGS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SG2 już dawno temu skończyli produkcję i oryginalnej baterii nie kupisz . Nie bierz pierwszej lepszej bo możesz trafić na kompletny szit . Najlepsze baterie ma maxpower . Pamietam jak z tej firmy kupowałem jeszcze do starej nokii . A jak zobaczysz baterie która będzie miała pojemność 3k+ to nawet jej nie bierz , bo będzie tyle samo trzymać z mniejszą pojemnością ( wiem co mówie ) do tak małej baterii nie da się wcisnąć więcej mah . jeśli widać że bateria jest grubsza wieksza itp to tak wtedy jest pewność że bateria ma te swoje np 3-4k maj i jest wtedy nie do zabicia bateria tak jak w lumi 1320. 

BUM

Opublikowano

To jest ryzyko kupowania baterii na allegro a tym bardziej nie kupisz oryginału do starego modelu fona . Up nie wprowadzaj go w błąd pomyśl na chłopski rozum . Popatrz na które oznaczenia patrzeć czy to jest oryginał . I kup tą baterie to mogę się założyć że przyjdzie podróba .

A to że na allegro pisze oryginał to nim wcale nie musi być. Ludzie nie myślą i każdemu wierzą . Mój tato też na szybkiego kupywał baterie do laptopa niby oryginał ( bo tak pisało) i nowa trzymała gorzej niż 2 letnia oryginalna bateria .

@down

zgodze się z tobą lecz gówno typu 3k mah może lepiej trzymać niż ten niby oryginał jak mu nie zależy na kasie to może dwie kupić i porównać .

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...