Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Seria konkursów w dziale Lineage 2!

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs nr.1

Narysuj odręcznie swojego bohatera kredką lub ołówkiem i wstaw je na forum :)

Obowiązkowo umieść swój nick na rysunku na przedniej stronie :)

1-miejsce-8-AwardImgIcon-1361138012.png

2-miejsce-9-AwardImgIcon-1361138078.png

3-miejsce- (-15%)Z paska

PS.Czy jeżeli tylko ja zgłoszę pracę to i tak dostanę nagrodę za chęci :P

73046579344112236771.jpeg

Opublikowano

Konkurs nr.1

Narysuj odręcznie swojego bohatera kredką lub ołówkiem i wstaw je na forum :)

Obowiązkowo umieść swój nick na rysunku na przedniej stronie :)

1-miejsce-8-AwardImgIcon-1361138012.png

2-miejsce-9-AwardImgIcon-1361138078.png

3-miejsce- (-15%)Z paska

PS.Czy jeżeli tylko ja zgłoszę pracę to i tak dostanę nagrodę za chęci :P

Jeżeli jest to twój pomysł na nowy konkurs i chcesz go zgłosić do konkursu IV (kolejny konkurs) to musisz napisać to w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1288454-seria-konkursow-w-dziale-lineage-2/

Ten temat służy tylko i wyłącznie do dyskusji/pytań lub problemów, a w tym co link podałem wyżej możecie zgłaszać swoje prace.

Co do nagrody to w regulaminie każdego z konkursów masz napisane:

8. Konkurs zostanie rozstrzygnięty jeśli zgłoszonych zostanie co najmniej XXX prac.

@1361622928-U485574.pngKokoszka.

Może nie doczytałem, ale mogę zgłosić prace do wszystkich kategorii, tak?

Tak.

Opublikowano

39-AwardImgMaster-1409569047.png - Dostajesz ową nagrodę jako dodatek do pierwszego miejsca.

cGUD8NX.png

Dc9aYfL.png

Sprawdzanie konkursów z doświadczenia wiem, że to zajmie od 24h do 4 dni.

GZ dla tego kto to wymyślił.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

205141411243594587830.png

441761411243594587830.png

Sprawdzanie konkursów z doświadczenia wiem, że to zajmie od 24h do 4 dni.

GZ dla tego kto to wymyślił.

Wyniki zostaną opublikowane 30 września :) Jeśli ktoś będzie miał odpowiednią ilość nagród - będzie mógł je wymienić.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wyniki zostaną opublikowane 30 września :) Jeśli ktoś będzie miał odpowiednią ilość nagród - będzie mógł je wymienić.

@TheVolume nie chcę się kłócić z wami, bo nie mam nic do was, ale ja to odbieram, że jeszcze 30 września mogę oddać pracę. W sensie do godziny 23:59:59.

Jednak skoro już mówicie, że wyniki będą tego 30 chociaż według mnie odbieram to jako wyniki w trakcje trwania konkursu, to weź pod uwagę, że nie każdy siedzi na MPC 24/7. Ja od miesiąca też tutaj zaglądam raz dziennie/raz na 2 dni. Jak ktoś przegapi?

Jeszcze jedno, wszystkie 4 konkursy sprawdzicie w 1 dzień? :D Mówisz, że zostaną ogłoszone wyniki dnia 30 września, czyli ten, którego kończy się konkurs. Ale nie podałeś godziny. Jak się pojawią o 23:30, bo np. prac oddanych było setki?

Dla mnie troszkę nieprzemyślana ta nagroda dodatkowa, bo zmuszacie w ten sposób użytkowników, by przesiadywali na forum jeśli chcą nagrodę, bo jak nie zdążą, to przemija ona, ale wy ustalacie, macie przecież wolną rękę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@TheVolume nie chcę się kłócić z wami, bo nie mam nic do was, ale ja to odbieram, że jeszcze 30 września mogę oddać pracę. W sensie do godziny 23:59:59.

Jednak skoro już mówicie, że wyniki będą tego 30 chociaż według mnie odbieram to jako wyniki w trakcje trwania konkursu, to weź pod uwagę, że nie każdy siedzi na MPC 24/7. Ja od miesiąca też tutaj zaglądam raz dziennie/raz na 2 dni. Jak ktoś przegapi?

Jeszcze jedno, wszystkie 4 konkursy sprawdzicie w 1 dzień? :D Mówisz, że zostaną ogłoszone wyniki dnia 30 września, czyli ten, którego kończy się konkurs. Ale nie podałeś godziny. Jak się pojawią o 23:30, bo np. prac oddanych było setki?

Dla mnie troszkę nieprzemyślana ta nagroda dodatkowa, bo zmuszacie w ten sposób użytkowników, by przesiadywali na forum jeśli chcą nagrodę, bo jak nie zdążą, to przemija ona, ale wy ustalacie, macie przecież wolną rękę.

Ok, więc bierzemy pod uwagę to, że ktoś może dostarczyć pracę o godzinie 23:59:59 i skracamy termin przysyłania prac o jeden dzień (do 29 września 2014 roku).

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...