Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam pewien problem z routerem. Siedzialem na stacjonarnym i pykalem w cs-a, kiedy tu nagle moja siostra zaczela mnie pingowac laptopem.. (na laptopie wtedy byla bardzo dobra sila sygnalu). Postanowilem odkrecic jej antene od routera. Wszystko wrocilo do normalnosci. Ale po pewnym czasie znowu zaczelo mnei pingowac przy wykreconej antenie. Nie wiem jak to sie nazywa fachowo ale postaram sie wam wytlumaczyc to jak potrafie. Mam 4 wejscia pod ktorymi pisze "Lan". Mialem wtedy "wtyczke" na 3 wejsciu. Zmienilem siostrze na 2 i w tym momencie na laptopie internet przestal dzialac jak dawniej. Kiedy siedzialem 2 pietra wyzej w pokoju z laptopem to mialem sile sygnalu bardzo dobra a czasami znakomita. Po "zmienieniu wtyczki" na lapie nie mialem tam wogle sygnalu i nawet kiedy siedze na fotelu przy routerze mam sile sygnalu niska lub bardzo niska. Nie wiem co zrobic zeby bylo normalnie tak jak wtedy.. Prosze o pomoc.

Ps. Jezeli ktos juz bedzie wiedzial o co chodzi to prosze niech mi to wytlumaczy krok po kroku poniewaz w tych sprawach jestem kompletnie zielony..

Z gory dziekuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png