Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin, dziwny błąd.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem, że po kupnie skina pierwszą rundę jaką gramy tą postacią z zaznaczonym tym skinem, nie mamy tego skina. Tzn. zaznaczamy, ale i tak gramy na domyślnym. Następne rundy działają normalnie, tylko ta pierwsza. Też tak macie?

Opublikowano

Osobiście nigdy takich problemów nie miałem. Może coś źle wybierasz skina? Jeśli tak masz to np. po kupnie skina rób reloga, może będziesz mieć podczas tej pierwszej gry skina.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Raz tak miałem ze skinem do Zeda ale to chyba była druga gra po kupieniu do niego skina, na innych postaciach wszystko działało, może jakiś bug, czy błąd.

Opublikowano

Raz tak miałem ze skinem do Zeda ale to chyba była druga gra po kupieniu do niego skina, na innych postaciach wszystko działało, może jakiś bug, czy błąd.

Właśnie zeda problem dotyczy. Zagrałem kolejną rundę i dalej nie ma ;_;

Opublikowano

Mialem ten sam problem grajac postacia ze swiezo zakupionym skinem w kreatorze druzyn (dotyczylo to ashki).

Sprobuj pobawic sie w tym,mam na mysli cofnac na domyslny skin,potem znow na zakupiony... powinno zadzialac.

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...