Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sysser serwera i pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam takie problemy w sysser wie ktoś może co te sysser oznacza?

1. SYSERR: Sep 19 19:47:41 :: Process: UNKNOWN HEADER: 72, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 256
2. SYSERR: Sep 19 19:49:46 :: AddAffect: Character::AddAffect lDuration == 0 type 0
3. SYSERR: Sep 19 19:47:40 :: GetMoveMotionSpeed: cannot find motion (name Lv 1 Diabel  race 20120 mode 0)
4. SYSERR: Sep 19 16:51:36 :: affect_add_collect: invalid argument
5. SYSERR: Sep 19 16:51:18 :: socket_bind: bind: Address already in use
6. SYSERR: Sep 19 16:51:29 :: Entergame: !GetMovablePosition (name Amazonka 472900x2183100 map 50 changed to 479700x2190700)
7 . SYSERR: Sep 19 16:51:13 :: socket_connect: HOST (TU IP SERWERA JEST):14004, could not connect.

Czy ktoś wie co one znaczają i jeszcze jedno moje pytanie czy przez któryś z tych błędów mogł by paść channel serwera?? ZA NAJLEPSZE ODPOWIEDZI DAJE LIMIT LIKÓW I + W PROFILU!!

Opublikowano

GetMoveMotionSpeed: cannot find motion (name Lv 1 Diabel  race 20120 mode 0

Ten wpis o ile się nie myle świadczy o tym że nie dodałeś motlist do serwera(/usr/home/game/share/data/monster i tam się wkleja takie pliki, oczywiście trzeba wpisać w odpowiedniej linijce w mob_proto nazwe folderu z tymi pliczkami. O ile mnie pamięc nie zawodzi bo kiedyś również miałem taki problem, to pliki które trzeba wrzucić tam są identyczne jak te do clienta.)

Opublikowano

GetMoveMotionSpeed: cannot find motion (name Lv 1 Diabel  race 20120 mode 0

Ten wpis o ile się nie myle świadczy o tym że nie dodałeś motlist do serwera(/usr/home/game/share/data/monster i tam się wkleja takie pliki, oczywiście trzeba wpisać w odpowiedniej linijce w mob_proto nazwe folderu z tymi pliczkami. O ile mnie pamięc nie zawodzi bo kiedyś również miałem taki problem, to pliki które trzeba wrzucić tam są identyczne jak te do clienta.)

Mogę tam wrzucić te pliki z klienta prawda? I czy przez to mógłby serwer padac chennele? raczej chyba nie co

Opublikowano

Mogę tam wrzucić te pliki z klienta prawda? I czy przez to mógłby serwer padac chennele? raczej chyba nie co

Tak, możesz wrzucić tam pliki z klienta. U mnie ten błąd powodował wyrzucanie z gry ale chanell nie padał(no może to dlatego że miałem ten problem przy pecie).

Opublikowano

Tak, możesz wrzucić tam pliki z klienta. U mnie ten błąd powodował wyrzucanie z gry ale chanell nie padał(no może to dlatego że miałem ten problem przy pecie).

A ogarniasz moze reszte tych błedów??

Opublikowano

Rabbit po co się bierzesz za serwer skoro on będzie nie wypałem i daję sobie rękę ujebać

Nie zniechęcaj chopa, każdy musi jakoś zaczynać.

A ogarniasz moze reszte tych błedów??

Musiałbym troche sobie przypomnieć bo miałem troche przerwy z plikami mt2.

Ogólnie polecam Ci rozwiązań wszelkich błędów szukać na mpc, dużo ludzi ma te same problemy a każdy tworzy osobny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...