Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bohaterowie niby darmowi a trzeba odblokować

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu jak wejdę w Profil -> Bohaterowie mam tam kilka bohaterów przy których mam wykrzyknik! Jak na niego najadę piszę  Aatrox - darmowy! Itp. A jak kliknę to muszę odblokować za jakieś pkt. to chyba nie rp bo mają inny wygląd 

nj83wDo.jpg

A np. Ashe która mogę grać, mam na szaro i jak najadę na nią to pisze że zablokowany i że muszę odwiedzić sklep ! 

2. Skąd mogę wiedzieć jaki bohater jest na co? Top/mid/bot/jungla? 

Cześć...

Opublikowano

Pewnie to są championy z rotacji. Nie masz ich zakupionych ale masz możliwość grania nimi do woli oprócz rankedów soloq 5vs5

1) Nie masz kupionego champa ani nie jest w rotacji

2) Z reguły jeśli wbije ktoś 10-15 lvl to ma taką świadomość gdzie dany champ idzie. Można zrobić i listę ale po co.

Podaj postacie które Ciebie interesują a powiem Ci na jaką linie są najlepsi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał @morness Jak pograsz to się przekonasz gdzie kto idzie, ale ogólnie:

+postacie z dalekim dystansem pod AD idą na bota

+postacie które są w stanie pomóc w jakiś sposób drużynie to raczej supp

+postacie używające AP idą na mida, lecz zdarzają się też wyjątki np. Yasuo czy Zed na mida (oni są AD, ale to raczej się bierze tylko assassinów)

+jungla to postacie które łatwo mogą zajść przeciwników z krzaków + nie mają zbytniego problemu z zabijaniem mobów

+top na tą metę to raczej champ twardy, który będzie zbierał całe agro na siebie :)

Ale to wszystko wyjdzie w praniu, zobaczysz ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Hmm... Zanim wbiłem 6 lvl mogłem grać Ashe, Garen, Master Yi, Wukong, Riven, Ryze ktoś tak jeszcze chyba był! A teraz nie mam tych postaci tylko inne! między innymi Amumu czy jakoś tak. Od czego to zależy jeszcze dziś grałem Ashe, wbiłem 6 lvl i teraz już jej nie mam! Wytłumaczy ktoś? Bo w lola gram od kilku dni i nie ogarniam! 

Co do tych postaci to teraz nie wiem co podać bo mam całkiem inne! Ale np. Amumu, Ezeral 

Cześć...

Opublikowano

@James1919

Co wtorek jest innych 10 darmowych postaci do grania :) Np. we wtorek 16.09 pojawił się Yasuo w darmowej rotacji, możesz nim swobodnie grać. Jednak gdy nastąpi następna rotacja (23.09) już nie będziesz mógł grać Yasuo, tylko innymi 10 championami :) To jest typowo po to, aby spróbować każdą dostępną postać.

916741414680034286162.png

Opublikowano

A są jakieś postacie darmowe na zawszę? Czy na zawsze jedną postać ma się tylko tą którą się kupi? 

Postaci możesz mieć wszystkich wystarczy wykupić. Oczywiście można [darmowym sposobem] - reszte kupujesz za ip/rp mieć 3 na zawsze postacie. Tristana + skin, Garen + skin oraz Alistar + skin.

z :

- sub na yt LOL

- follow na twiterze

- lubie to na fb lola

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@LordeVasto

Strona nie działa :) 

Aha ok a jak dam im like na tym fb, followuje ich na twitchu i subne na yt to jak ja niby dostanę? Musze mieć taki sam nick w lolu jak na tych platformach? Jak oni to rozdają?

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...