Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbieranie płatności z PayPal na stronie.

Casper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Przygotowuję swoją stronę i jestem na etapie odbierania płatności, interesuje mnie paypal. Da się jakoś bezpośrednio odbierać wpłaty ze strony na moje konto? Jeśli istnieje możliwość to wolałbym aby to działo się przez jakiegoś pośrednika (typu dotpay), najlepiej bez żadnej umowy. 

Opublikowano

Możesz podać numer konta paypal i prosić o przelewy! Co do dotpay to użytkownicy będą wysyłali SMS ale kasa będzie szła na konto w banku  (chyba że teraz się pozmieniało)

I nie jestem pewny czy to było na dotpay ale na jakieś tego typu stronie trzeba było wysyłać im maila czy coś żeby zrobili przelew! No i z tym SMS jest taki minus że są duże prowizje! I osoba wyśle SMS za np 3 zł a ty może dostaniesz 1.5 zł (nie wiem ile tej prowizji ale około 50 % będzie ) 

Cześć...

Opublikowano

Możesz podać numer konta paypal i prosić o przelewy! Co do dotpay to użytkownicy będą wysyłali SMS ale kasa będzie szła na konto w banku  (chyba że teraz się pozmieniało)

I nie jestem pewny czy to było na dotpay ale na jakieś tego typu stronie trzeba było wysyłać im maila czy coś żeby zrobili przelew! No i z tym SMS jest taki minus że są duże prowizje! I osoba wyśle SMS za np 3 zł a ty może dostaniesz 1.5 zł (nie wiem ile tej prowizji ale około 50 % będzie ) 

Nie chcę smsów, a tym bardziej dotpaya, który strasznie leci w kulki przy wypłacaniu kasy (już to przerabiałem). Da się jakoś automatycznie wygenerować kwotę do zapłaty na formularzu?

Opublikowano

Jeśli chcesz żeby automatycznie to się robiło to raczej będzie ciężko! Ale to już ja nic nie pomogę :) Ew. tak jak napisałem osoba musiała by robić przelew ze swojego konta PayPal tylko że to nie było by automatyczne 

Cześć...

Opublikowano

Z tego co wiem to na paypal generujesz przycisk który tam robi jako płatność.

Tak, tylko musiałbym wygenerować 45 takich guzików. Na pewno da się to zrobić łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...