Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MightyService

Kondziuk75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem 10 refów w mighty z czego do 10 zrobili tylko 1 a cała reszta jest 4-9lvl i nic się nie dzieje przez ostatnie 3 dni. Jak myślicie co chodzi?

Opublikowano

Najlepiej skontaktuj się z supportem, opisz sprawę że nie otrzymałeś 10 refów tylko 1 na 10 lvl a reszta ma te 4-9 poziomy. Może mieli jakąś awarię albo się nie zaktualizowało.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Witaj,

Wyślij mi numer zamówienia na PW.

nie mam numeru zamówienia, ponieważ było napisane że moge je dostać na emaila a emaila też nie dostałem

@Edit

Mogę podać np reflink, który był podany lub np. nick postaci, które stworzyliście

Opublikowano

nie mam numeru zamówienia, ponieważ było napisane że moge je dostać na emaila a emaila też nie dostałem

@Edit

Mogę podać np reflink, który był podany lub np. nick postaci, które stworzyliście

W takim razie podaj adres e-mail który podawałeś podczas składania zamówienia oraz datę kiedy zamówienie zostało mniej więcej złożone. Dane oczywiście na PW.

mpcSygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...