Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] VI - Pytanko

revi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić skian do VI (Officer VI).

I tutaj pytanko:

Kupowac dzisiaj czy czekać do października, może będzie jakas okazja (wyprzedaż) ?

Opublikowano

Oficer Vi jeszcze nie była w przecenie, została wydana tak w lutym, a co roku mniej więcej są wyprzedaże tych skinów. Skin jak najbardziej fajny ale jeśli chciałbyś czekać, to prawdopodobnie może być skin Neon Strike Vi w październiku w cenie 487 RP ( jeśli chciałbyś kupić jakiegoś skina taniej ).

@NekoWeris

zgadza się właśnie dokładnie sprawdziłem i tak w październiku zostało wydane, nie znam wszystkich skinów do końca [nie sprawdzam za każdym razem kiedy coś zostało wydane] coś pomyliłem wybacz. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Oficer Vi jeszcze nie była w przecenie, została wydana tak w lutym, a co roku mniej więcej są wyprzedaże tych skinów. Skin jak najbardziej fajny ale jeśli chciałbyś czekać, to prawdopodobnie może być skin Neon Strike Vi w październiku w cenie 487 RP ( jeśli chciałbyś kupić jakiegoś skina taniej ).  Officer Vi została wydana na Halloween. Polecam najpierw sprawdzić informację, a potem głupoty gadać. 

Raczej kupuj, nie ma co czekać na wyprzedaże :) Taka przecena może być nawet za hmm... 5 miechów :) Kolega ma zamiar poczekać do Października tylko. :>

Topic:

Osobiście poczekałbym do Października może będzie przecena. A zawsze za zaoszczędzone RP można kupić drugiego skina. :)

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Kupuj, jak bedzie w ciagu 2 tygodni ten skin na sellu to cie RP zwrócą jak do nich napiszesz :) Ten skin wymiata.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Kupuj, jak bedzie w ciagu 2 tygodni ten skin na sellu to cie RP zwrócą jak do nich napiszesz :) Ten skin wymiata.

Od kiedy takie coś się dzieję? Zawsze myślałem, że rito czegoś takiego nie robi. 

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...