Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradli mi rower ! POMOCY ?

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ukradli mi rower spod szkoły. Sprawa za chwilę będzie na policji, mam też kawałek obciętej zapinki. prze chwilą dostałem nagrania z kamery, nie sa niestety nakierowane na stojak. Co mogę jeszcze zrobić ?

Opublikowano

Idź na policję,zgłoś to.Na pewno są jakieś dodatkowe dowody,jak w koło szkoły,to na pewno są kamery,a jak masz obciętą zapinkę to muszą być odciski palców itd.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Idź na policję,zgłoś to.Na pewno są jakieś dodatkowe dowody,jak w koło szkoły,to na pewno są kamery,a jak masz obciętą zapinkę to muszą być odciski palców itd.

a co polska to csi ze do bazy danych wsadza i sprawdza?

na obiekcie na pewno jest więcej kamer, musieli się z tym rowerem jakoś wydostać więc sprawdź wszystkie kamery co są poza obiektem, pomyśl o której godzinie to się mogło stać.

dzis w nocy..

Opublikowano

Możesz też przeglądać różne portale internetowe typu olx, allegro, bo może ktoś ten rower będzie chciał sprzedać, a ty rozpoznasz go na zdjęciach i powiadomisz policje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ok ,dobra dobra ,to ja go zajebałem ,odsprzedam ci go za 350 zł możesz się tergowac

Opublikowano

Hahaha policjanci sprawdzający odciski palców szukając skradzionego roweru hahah

Opublikowano

po 1. to jest troll

po 2. kto normalny by szedl na psy o glupi rower? :O

Dużo osób  ? Skąd wiesz, że to jest "normalny" rower ? Może sporo kosztował i był nowy ? 

Opublikowano

@Vertoi

Może ja? Rower za 3k np. Rower za taką cenę raczej jest wart pójścia na policje.

@top

Idź na policje jeśli rower był wartościowy Na pewno sprawdza odciski. Jest gdzieś blisko sklep/bank/kantor lub coś w tym stylu? Jeśli tak no to sprawdza kamery i jeśli zobaczą, że ktoś szedł z tym rowerem no to bingo. :) Po przeglądaj aukcje czy ktoś go nie sprzedaje.

Opublikowano

1 - to byl giant za 5000

2 - mam nagrania na pendrive, bo to bylo LO, nie wiem czy cos tam znajde bo kamere jest tak obrocona ze mozna ja ominac, ale terazs wracam do przegladania nagrań ;//

Opublikowano

1. Sądzę, że to troll.
2. Nie łudź się, że będą sprawdzać odciski palców...
Prawdopodobnie będą się rozglądać za tym rowerem.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Kradzież poniżej 200 zł to wykroczenie powyżej to przestępstwo jak znajdą kolesia to może mieć problemy a co to za problem iść na policje i zgłosić :) 

Opublikowano

Jaki miałeś amortyzator ? Mogłeś sobie oznakować ramę na komisariacie, zawsze za darmo to robią :) Mi ukradli rower full ale odzyskałem go po 7 dniach dzięki policji :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Dzisiaj ukradli mi rower spod szkoły. Sprawa za chwilę będzie na policji, mam też kawałek obciętej zapinki. prze chwilą dostałem nagrania z kamery, nie sa niestety nakierowane na stojak. Co mogę jeszcze zrobić ?

Co możesz zrobić, czekać na policję i dać im wszystkie dowody, wraz z nagraniem kamer. Sam dużo niestety nie zrobisz.

Opublikowano

Nic więcej nie zrobisz juz teraz. Złodziej zapewno nie myślał o kamerach i poszedł tak jak wszedł :) Teraz musisz czekać na odzew policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...