Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za referral's 500days+ twitch?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewien czy ryzykować więc pytam,czy ktoś dostał bana za te referrale?Bo jak mi jedynie usuną zaproszenia znajomych to kij z tym,ale bana nie chcę...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie ma banów za referale.

W końcu ktoś rozsądny :)

Nie ma, potwierdzam. Zrobiłem ich kilkadziesiąt tysięcy, a wy w ciemno siejecie strach że banują.

Btw. Muk-as który robi te promocje, znam kolesia i strasznie lubi robić promocje na prawo i na lewo. Ma pełno kompów w swojej Rosyjskiej piwnicy. Ale koleś jest zaufany.

Opublikowano

Bana nie wyłapiesz, ale mogą usunąć RP i PZ oraz wszelkie zakuy jakie za to zrobileś. Wiem bo sam tak miałem jak kiedyś bociłem referale na starym koncie...

I pewnie było to 2-1.5 roku temu jak jeszcze były banwave.

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Jeżeli sam byś je napisał na jednym IP, tutaj tego problemu nie ma. Nawet tego nie sprawdzają. No chyba, że kupisz 500 refów i od razu je wyjebiesz to wtedy może być różnie. Ale 12 to jest nic. 

Szczerze powiedziawszy, lepiej się opłaca kupować te refy niż RP. Ale trzeba z rozsądkiem to robić.

Za 150 zł masz  21k RP i 40k IP, za kupienie samych RP za 150 zł wyjdzie Ci jakoś 6-7k.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na pewnym zagranicznym forum można kupić 100 refów za 20-25$ ;3. Linka cebulaczkom nie podam.

Jestem sprzedawcą od 2 lat. Założyłem na tym forum temat o bocie który idzie na prawie każdym śmieciowym kompie odbierając sobie tym wielu klientów.

Zrobię więcej. Forum o którym mówi to ElitePVPers. Są tam sprzedawcy którzy sprzedają bardzo tanio.

Wolę żebyście kupowali tam za 75 zł niż od Mighty Gównoservice które grozi użytkownikom tego forum.

Przykładowe ceny z tego forum od sprzedawcy z ponad 200 pozytywami i 0 negatywami

2427714111520641242201.png

Kolejny typ z 225 pozytywami 0 negatywów

2335814111522651242201.png

Linków nie podam bo zaraz zostanę zlinczowany i powieszony przez właścicieli Mighty.

@Edit

Parę serwisów ma fanpage gdzie rozdają darmo paczki.

Czemu to robię? 2 lata temu byłem jednym z 3 sprzedawców. Tylko my sprzedawaliśmy. Ja, NHC i Guardian. Aktualnie jest więcej sprzedawców niż klientów, a odkąd FulcrumBot jest ogólno dostępny to klientów jest prawie zero. Równie dobrze mogę wam pomóc je zdobyć za darmo. Enjoy.

Masz minimum 3 Gb RAM? Zrób swoje 100 Refów sam za darmo przez 8 lub mniej dni.

Jak ? Mój temat : http://www.mpcforum.pl/topic/1280964-raf-bot-fulcrumbot-najszybszy-dostepny-bot/

Opublikowano

Nie ma banów za referale.

moderator który tak bardzo nic nie wie na temat gry...

odbierają wszystkie nagrody, blokują na zawsze raf, i dostajesz bana na 2 tygodnie #potwierdzone info ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Możesz kupywać przez allegro, tyle że musisz patrzeć na pozytywy, i nie kupuj od razu więcej niż 10, bo oni wtedy się opieprzają i nic nie robią, rób to w ten sposób że po 10 zamawiaj (na allegro)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...