Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek TBD na niskim lvl, wybór między Body a mental

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym abyście podzielili się ze mną waszą wiedzą i pomogli mi jak zarobić na niskim lvl.

Opiszę dokładnie sytuacje a więc w tej chwili jak to piszę zacząłem pobierać Metina i chcę zagrać na TBD.

Chciałbym wiedzieć na jakim lvl zatrzymać się i gdzie dropić (METKI BITWY ODPADAJA) np. Srebrne bransy Fms itp itd

Druga sprawa to prosiłbym o pomoc z wyborem między bodym a mentalem no więc aktualnie nie ma nawet założonej postaci a chciałbym na niej wbić chociaż 61 lvl i moje pytanie brzmi tak.. Co łatwiej bodym czy mentalem gdy nie ma się eq?

Opublikowano

Zdecydowanie mental, jeśli będziesz miał słabe EQ. Body to raczej tylko z dobrym wyposażeniem :)

Zarobek hmm... bij metki, sellaj drop :) Możesz ew. kupić yangi na allegro, stawiać boty...

Drop fmsy i riby z bestów :)

Ogólnie odradzam globala, 100% IS, brak klimatu, same boty :) Lepiej pograj w jakiegoś priv harda np. Ravia

916741414680034286162.png

Opublikowano

Zdecydowanie mental, jeśli będziesz miał słabe EQ. Body to raczej tylko z dobrym wyposażeniem :)

Zarobek hmm... bij metki, sellaj drop :) Możesz ew. kupić yangi na allegro, stawiać boty...

Drop fmsy i riby z bestów :)

Ogólnie odradzam globala, 100% IS, brak klimatu, same boty :) Lepiej pograj w jakiegoś priv harda np. Ravia

Słyszałem właśnie o tym że same boty jednak na ravii przegrałem trochę czasu ebo +9 i takie tam duperele ale tam mi się znudziło i szukam coś fajniejszego ;]

@Edit http://www.mpcforum.pl/topic/1257495-nie-wiesz-jaka-postacia-grac-zapytaj-tutaj/ Odpiszcie na mój post :)

A i co do tego dropu na imha, te eq co dropne to ulepszać czy sprzedawać od razu?

Opublikowano

Zarodek na niższym lvlu to Imha (bronie na 30lvl), metki m2, medale, fishbot.

Co do body vs mental to zależy jaki styl gry preferujesz.

giphy.gif ­

Opublikowano

Ja Ci polecam zacząć grę mental. Mentalem wbic najlepiej ten 10-12 i lecisz na imha, po paru godzinach drop może być pozytywny. Lub 35lv body i lecisz na metki do m2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...