Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molten - moje pytania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Jako, że na razie nie gram na globalu to chciałbym trochę pokręcić się po privach żeby przypomnieć sobie jak się gra itp. Kiedyś grałem na moltenie sargeras cata 4.3.4, jak teraz ma się ten serwer? Naprawili bugi? Zrobili DH do końca? Wie ktoś może jak na moltenie przywrócić postacie?? Jeśli nie molten to jaki serwer jest wart uwagi? Czy są jakieś serwery z wysokim expem i małą ilością bugów (napiszę w głównym temacie, ale zostawić mój post w spokoju -,-).

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedzi!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Od siebie polecam moltena ale wotlk :)

Na cata pare dni temu wprowadzili dragon soul heroic.

No ale jak jest z bugami na cata??? Działa deathwing??? Jeśli wotlk to raczej wybrałbym się na sunwella a nie moltena.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Spojrz na ich bug tracker i tempo w jakim naprawiaja bledy. Serwer nastawiony tylko na zarobek. Bledow jest dosyc duzo, a naprawiaja je bardzo rzadko.

Opublikowano

Spojrz na ich bug tracker i tempo w jakim naprawiaja bledy. Serwer nastawiony tylko na zarobek. Bledow jest dosyc duzo, a naprawiaja je bardzo rzadko.

No to jaki serwer jest wart uwagi(poza sunwellem i atlantisem)?

Opublikowano

Atlantiss z prywatnych ale bardziej oplaca sie grac odrazu na globalnym zaczynac wydatek maly. Moglbys robic tak jak ja 2zł dziennie odkładane do słoika na abonament i jakoś sie zbiera.

Opublikowano

Po krótkim zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że nie chcę wracać na stare śmiecie czyli na sargerasa bo tam przecież nie idzie się ubrać pve... wszyscy robią pewnie teraz tylko instancję  end time, a zbierają na nią od 380ilvl, normów i hc to już chyba nikt nie robi, no i jeszcze to p2w.....

Zastanawiam się pomiędzy sunwellem, a moltenem wotlk z ratami x20. Sunwell wiadomo, bardzo dobry serwer tylko że jedna rzecz mi w nim nie pasuje: blizzlike ;P Ja za nie długo pewnie będę robił powrót na globa i szybko chciałbym wbić 80lvl na privie i poraidować trochę a na sunwellu to raczej będzie trudne :) Mam tam huntera na 71lvl, ale pasowało by mu zmienić rasę ;/ Napiszcie proszę co działa na tym moltenie (wotlk x20) i czy warto tam zagrać :) Gdzieś pewnie w październiku wrócę na globa. Zagrałbym chętnie na tym x1 ale na takich ratach to ten wcześniej mi się znudzi wotlk niż ja wbiję 80.

Jeszcze mam takie dodatkowe pytanie, bo muszę na globie po powrocie zrobić 2 postacie, otóż hunterkę jako main bo niestety na mnichu się zawiodłem oraz warriora do pvp (nie pytajcie dlaczego tak, ale mele klasą gra się wygodniej w pvp a range oczywiście dużo leszy do pve, wygodniej znaczy że melas jest latwiejszy do ogarnięcia bo nie trzeba uciekać przed przeciwnikiem itp itd.). No i jest taka sprawa, bo ja muszę mieć profesje do zarabiania golda i pomysł był taki żeby wbić przed kupnem woda 60lvl na huncie i zboostowac go, wtedy dostałbym 2 profy na maxa za free, a warriorem wbić normalnie max lvl. Mogę zrobić też tak, że wbiję hunterowi normalnie 90lvl z profami, a warka zboostować od 1lvl (chyba że będzie mi się chciało wbić 60lvl) no ale ta 2 opcja zjada więcej czasu no i pewnie dużo więcej golda bo mój hunter będzie miał pewnie mining i enge, a tą 2 profe ciężko wbić bez wkładu finansowego :D Pograłbym może na warku jako mainie, ale hunter jest duzo wygodniejszy na raidach no i też jak gram mele na raidach to mam lagi ;/   / / /    / / /  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...