Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i Xerath jak ustawić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

q w e ustawiasz na spacje a r ustaw sobie na t tap key i opcje normal w custom dealy nie zmieniaj nic tylko pamietaj ze ulta uzywa gdy postac jest w zasięgu i widoczna na mapie

Opublikowano

Xerath.exe, co chcesz więcej? Koreański Challenger, oni mają mózg a co niektórzy używający L# czy BOL nie mają. Przecież ten skrypt trafia 99,9% z każdego skilla, nic nie trzeba ustawiać jak jest ktoś bez hp to wciskasz tylko "R" i ulti samo się używa, nie rozumiem pytania.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Xerath.exe, co chcesz więcej? Koreański Challenger, oni mają mózg a co niektórzy używający L# czy BOL nie mają. Przecież ten skrypt trafia 99,9% z każdego skilla, nic nie trzeba ustawiać jak jest ktoś bez hp to wciskasz tylko "R" i ulti samo się używa, nie rozumiem pytania.

Chodzi , że ostatnio słabo trafia z ulta :D 

Opublikowano

Ja to chciałbym wiedzieć gdzie znaleźć opcje żeby mi nie spamowało cały czas Q jak widzi enemy, nawet gdy nic nie naciskam :p

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Ja to chciałbym wiedzieć gdzie znaleźć opcje żeby mi nie spamowało cały czas Q jak widzi enemy, nawet gdy nic nie naciskam :P

Zapewne w zakładce "Harras", wyłączasz wszystko.

wCAZfSW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...