Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nabijanie godzin na steam.

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może zabrzmi to dziwnie ale.. można nabijać jakoś godziny gry na steam mając wyłaczony komputer lub "NA ZWYKŁYM SMARTPHONIE" xD ?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie. Musisz mieć włączoną grę a na telefonie jej raczej nie włączysz.

Może na trybie uśpionym spróbuj, prawie jak off.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie. Musisz mieć włączoną grę a na telefonie jej raczej nie włączysz.

Może na trybie uśpionym spróbuj, prawie jak off.

w hibernacji odcina internet, jakby tak zostawił, to nic z tego nie będzie - o ile chodzi o grę online

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Komp musi działać...

Miałem takiego kolegę też nabijał godziny ale w tf2 a jak przyszło co do czego to nie wiedział że jest takie coś jak czapka...

Opublikowano

Komp musi działać

Lub kup jakiegoś taniego vpsa/dedyka z windowsem i działaj

Opublikowano

Gra nie musi być włączona, nawet jej nie trzeba mieć, tylko wystarczy stworzyć, albo użyć coś ala "bot", który wysyła odpowiedni pakiecik do Steam, że gra w daną grę i godzinki lecą.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Są gry ze Steama które możesz normalnie pobrać na telefonie, a godziny się nabijają. (na przykład Terraria)

893961446222509646083.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej odpal jakąś gre w którą w sumie nie musisz być połączony z innymi graczami, wtedy sobie grasz a czas leci. :) ­Ciężko mi stwierdzić jaki typ gry ale np kiedyś grało się w let for dead 2 a czas leciał :D

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Są gry ze Steama które możesz normalnie pobrać na telefonie, a godziny się nabijają. (na przykład Terraria)

W którym miejscu jest taka opcja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...