Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tobi czy konan?

met4xaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moj team to gai, main, itachi nieulepszony, ulepszony gaara i tsunade.
mam 87 lv i lepiej kupic konan czy tobiego? mam vip4. zamienie gare na ktoras z tych postaci.
czy konan sprawdzi sie w pvp?

Opublikowano

Tak jak ^ napisał:

Weź Tobiego, od siebie mogę dodać że na 100-tnym możesz spokojnie zmienić tsunade na tobirame (ma stuna ) no i oczywiście w miarę jak najszybciej ulepsz sobie itachiego.

DR5ChPt.png

Opublikowano

ale tobirama zeby ogarnial musi miec w ciul Agi   :)

Owszem lecz tak czy tak jest dobry (potem chiyo jest dość dobra) no chyba że planujesz dokupić VIPa 6 to pain  byłby  OP (ofc ulepszony).

DR5ChPt.png

Opublikowano

ty deidara czasem nie jest lepszy niz tobi /? bo mam konto 2 z deidara to on stunuje i chakre zabiera i zastanawiam sie wziasc tobiego czy deidare

Opublikowano

ty deidara czasem nie jest lepszy niz tobi /? bo mam konto 2 z deidara to on stunuje i chakre zabiera i zastanawiam sie wziasc tobiego czy deidare

Hm, w sumie to zależy jak lubisz grać, IMO tobi jest lepszy bo atakuje wszystkich ( nie tylko ass, jak to robi deidara), bije więcej no i zdejmuje 25% defa (a deidarą potrzebował byś dużo jadeów bo co jak co ale stuny do loteria)

DR5ChPt.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ulepszenie itachiego obowiązkowe.

Weź konan,tobi jest przydanty tylko w kinjutsu lab na 100 lvl , gdzie jego trucizna omija obrone przeciwników.

Deidara >>>Tobi w pvp tak samo jak Deidara>konan. Tej drugiej używam tylko w pve.

Wystarczy wcisnąć w niego troche agi+crit+hit+s attack+chakra+power/counter

Agi-zaatakujesz pierwszy

Hit-nie uniknie ciosu vanguard

Crit-Wyższe dmg+ z akcesoriami zabierasz gościowi jakies 85-90 fury 

Co do stunowania, sasori na 96lvlu stunuje rzadziej niż taki deidara na 87.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...