Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy adc

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Gosu jest najlepszym Adc oraz najlepszym graczem na świecie.

Wiem że to może być sprzeczne z tym że ani razu nie grał w lcs ale no niestety ja tak uważam i będę tak uważał.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

fx imba

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Imo Piglet, ale różni gracze różnie grają. To zależy często od tego w jakiej formie jest dany zawodnik.

Opublikowano

Imo Deft. Pokazał klasę dzisiaj. 

Pozdro panie znawco, jak Deft jest w Samsung Blue a ten temat jest w grupie C która rozpcozyna się 25 września hahaha

Opublikowano

Pozdro panie znawco, jak Deft jest w Samsung Blue a ten temat jest w grupie C która rozpcozyna się 25 września hahaha

Chyba nie zrozumiałeś. Pytanie padło o najlepszego ADC, a Deft jest ADC. 

Można jeszcze dodać Rekklesa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś. Pytanie padło o najlepszego ADC, a Deft jest ADC. 

Można jeszcze dodać Rekklesa. 

Gościu, wiem, że Deft jest ADC ale ty napisałeś "Deft pokazał dzisiaj klase" tyle, że on jeszcze na worldsach nawet nie grał, bo jest on w Samsung Galaxy Blue, a ten team jest w grupie C i swoje mecze będą grać dopiero 25 września, BK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...