Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Syndra

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sadzicie o niej?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Bardzo dobry burst :) W early w miarę fajne dmg, w late ogromne :D Przydatna w TF. Polecam Ci ją kupić, jednak trzeba nią pograć parędziesiąt meczy, aby nauczyć się tej specyficznej mechaniki :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Bardzo ciekawa postać z wyglądu, jak i mechaniki. Chociaż na początku może być trudna do ogarnięcia. Ma mocne combo, przydatna w tf (możliwość zestunowania kilku przeciwników), wzmacnia umiejętność "R" za pomocą "Q". Do tego ma ładne skiny - Justicar i Atlantean, osobiście podoba mi się bardziej ten pierwszy.

Opublikowano

kupiłem ją bardzo fajna dzięki za opinie :)

niesamowita cisnąłem tych brązów jak czelendzer :D

Do zamknięcia.

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...