Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika na stworzenia podobnego menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworzę grę FPS i chcę prosić kogoś kto może zna taki poradnik na zrobienie podobnego menu gry

na filmiku jest ono pokazane około 30-40 sekundy

Mogę osobiście zapłacić nawet za pomoc przy zrobieniu takiego menu, lecz nie za zrobienie a pomoc, też chce się sam czegoś nauczyć nowego.

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

A do czegoś takiego to są w ogóle poradniki?

Niedługo to gimby będą tu szukać poradników do myślenia.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

A do czegoś takiego to są w ogóle poradniki?

Niedługo to gimby będą tu szukać poradników do myślenia.

how to make cool menu in unity i wyniki wychodza w google

dzis w nocy..

Opublikowano

how to make cool menu in unity i wyniki wychodza w google

Nie no, bardzo fajnie, tylko po c**j?

Jak ktoś nie ogarnia podstawowych rzeczy, takich jak np menu, to co tu mówić o zaprojektowaniu gry?

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Nie no, bardzo fajnie, tylko po c**j?

Jak ktoś nie ogarnia podstawowych rzeczy, takich jak np menu, to co tu mówić o zaprojektowaniu gry?

<ironia>ale on chce podobne menu do tego co pokazał, nie zrozumiesz</ironia>

dzis w nocy..

Opublikowano

<ironia>ale on chce podobne menu do tego co pokazał, nie zrozumiesz</ironia>

Kiedy ludzie zrozumie cie że to forum jest od pomocy itp... a @FrozenShade zrobił tu konto tylko dla tego żeby wk***** ludzi ;)

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Kiedy ludzie zrozumie cie że to forum jest od pomocy itp... a @FrozenShade zrobił tu konto tylko dla tego żeby wk***** ludzi ;)

a kiedy ty zrozumiesz ze tu ludzie nie pomagaja i szczegolnie nie w takich durnych postach co wypisujesz cały czas i są specjalne fora od tego?

masz np. takie i to polski: forum.4programmers.net  tylko nie dziw sie jak kazdy twoj temat bedzie w perelkach ladowal

dzis w nocy..

Opublikowano

Od pomocy to masz: stackoverflow, warsztat.gd, serverfault itp.

Nie licz na pomoc tutaj, ponieważ to jest forum dla noobów i 90% społeczności tutaj to nooby, które mają takie same problemy jak ty. Reszta ma cię w d***e albo za chwile zacznie mieć, kiedy zobaczy twój kolejny przeogromny problem. Zrozum, pomaganie takim jak ty to strata czasu. Jesteś za głupi, żeby wpaść na pomysł wygooglowania rozwiązania swojego problemu? To może my, k***a mamy tracić czas, bo tobie se nie chce (albo jesteś za głupi).

Na tym forum do znudzenia przewijają się tematy typu: jak zrobić (gre, mape, logowanie), co powinienem umieć, itp.

Cymbały, takie jak ty nie wpadną na to, żeby przeszukać forum archiwalne tematy na forum. Udzielenie odpowiedzi linkiem do tematu z rozwiązaniem + dopisek 'tam sobie poszukaj' skutkuje warnem od modów, którzy na drabince intelektualnej ewolucji są tylko oczko wyżej nad rozwielitką.

Zresztą same modki otwarcie mi przyznały, ze to forum nie było planowane do profesjonalnej pomocy. I tu muszę im przyklasnąć: tak trzymać, przynajmniej poziom forum was nie przerasta.

Poradników, tutoriali, devblogów poświęconych tworzeniu czegokolwiek w unity jest w sieci tyle, że ty sie powinieneś k***a wstydzić pytać o takie rzeczy.

Ja się uczyłem programować w czasach, gdy nie było internetu 24/7 a jedynym źródłem wiedzy była książka i artykuł w gazecie raz na miesiąc. Mogłem sie nauczyć? Mogłem, to dlaczego, do c***a ty, mając cały internet wiedzy, pytasz o tak głupie rzeczy?

Imho jesteś za głupi na pisanie gier.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

@FrozenShade  Ja rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo, zawieszała ci mama kiełbasę na szyj aby się z tobą koledzy bawili, ale to nie jest powód żeby teraz być wrednym, i tak nie znajdziesz już przyjaciół "PRAWDZIWYCH" więc tutaj nic ci nie da takie wywyższanie się... dziękuje i dobranoc ;)

Opublikowano

@FrozenShade  Ja rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo, zawieszała ci mama kiełbasę na szyj aby się z tobą koledzy bawili, ale to nie jest powód żeby teraz być wrednym, i tak nie znajdziesz już przyjaciół "PRAWDZIWYCH" więc tutaj nic ci nie da takie wywyższanie się... dziękuje i dobranoc ;)

raczej nie potrafisz pogodzić się z prawdą i  z tym ze po prostu debil jestes i nie potrafisz szukać + nie potrafisz angielskiego wiec potrzebujesz polskich zrodel

dzis w nocy..

Opublikowano

Skoro masz przyjaciół w realu, to poproś ich o pomoc w nauce j.ang no chyba, że nie uczą już go w podstawówce

Opublikowano

Eeee... kozaki j*b*** cie hejty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...