Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sklepem, gra zacina sie

klusownikpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, korzystam z LoLa na Linuxie, korzystam z programow Wine oraz PlayOnLinux, wszystko smiga ladnie, jednak gdy zaczyna sie gra i pragne otworzyc sklepik, gra freezuje, dzwiek rowniez... Wie ktos, czego to moze byc wina? Sterowniki/brak odpowiedniego programu? Licze na pomoc z Waszej strony :) Jesli bedzie trzeba, podam jakie programy juz zainstalowalem :)

Ps. Przepraszm za brak polskich znakow, jednak jestem geniuszem i podczas instalacji linuxa zle dobralem klawiature, teraz zmieniac mi sie nie chcialo etc. ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Naprawiałeś klient Lola? Masz wgrane jakieś mody do Lola? Jeśli tak, to wyłącz je i wtedy odpal na customie Lola i otwórz sklepik, powinno nieco pomóc. Lub jeśli masz słaby sprzętowo komputer zmień ustawienia na mniejsze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie naprawialem, nie mam modow, grafika niska, sprzet sie zgadza, moze to byc wina sterownikow??

Raczej nie bardzo, aczkolwiek możesz przeinstalować grafikę i Directx i napraw klient Lola. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...