Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Loader od eheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyślę ktoś paczkę cała z assembiles i wszystkim, bo mi nie działa, nie ma skryptów wgl i tylko napis League Sharp i w grze ze by joduskame i tyle nic pod shiftem zadnego menu ogólnie i skryptów nie mogę włączyć bo assembiles nie ma nie piszcie że f5 bo to w*****a a gówno pomaga jak nie injectuje, prosze o paczkę z assembiles już zrobionym 

Opublikowano

Wyślę ktoś paczkę cała z assembiles i wszystkim, bo mi nie działa, nie ma skryptów wgl i tylko napis League Sharp i w grze ze by joduskame i tyle nic pod shiftem zadnego menu ogólnie i skryptów nie mogę włączyć bo assembiles nie ma nie piszcie że f5 bo to w*****a a gówno pomaga jak nie injectuje, prosze o paczkę z assembiles już zrobionym 

Jest zrobione od HeHeHeM z assemblies ale sie nie injetują to samo z IRC by joduskame ( tyle ze nie ma assemblies i jest error jak się próbuję coś wgrać ) trzeba czekać..

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Jest zrobione od HeHeHeM z assemblies ale sie nie injetują to samo z IRC by joduskame ( tyle ze nie ma assemblies i jest error jak się próbuję coś wgrać ) trzeba czekać..

Gdzie sa niby te assembiles w league sharp odrazu tam ? czy jak bo klikam update i compile i 24h update a w grze gówno jest tylko zoom

Opublikowano
Opublikowano

Nie działa link do pobrania.

działa, co to jest te Nie ?

@Już wiem co to, gdzie mam te skrypty zaznaczyć żeby w grze było bo nie mam pojęcia jak te wszystkie git huby pobierać, a w tym league sharp loader też nie wiem jakieś ssy lub coś plz

@http://prntscr.com/4o0gay :/ takie coś jak daje install pomoż ktoś jakiś filmik lub ssy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...