Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"można dropowac gry stresserem?"

"bronze tier"

XDDD PLZ

@topic

można dropowac gry stresserem, ale musisz miec dobra maszyne, a ten poradnik z tego co wiem to zostal juz z forum usuniety dosc dawno temu

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

podłączam się do tematu, mam wykupiony maksymalny transfer na ipstresser.com (3gbps) ale nie moge wywalic zadnej gry, nawet nie laguje
przy takiej mocy raczej powinno sie cos stac, a moze trzeba jakas specjalna opcje wybrac? na tej stronie jest ich duzo

Opublikowano

podłączam się do tematu, mam wykupiony maksymalny transfer na ipstresser.com (3gbps) ale nie moge wywalic zadnej gry, nawet nie laguje

przy takiej mocy raczej powinno sie cos stac, a moze trzeba jakas specjalna opcje wybrac? na tej stronie jest ich duzo

na eune/euw?

Hello there.

Opublikowano

HACK(....)net  takie forum pewne, tam sobie wykup specjalnego stressera vps. Musisz mieć spoofowanego vps, dzięki czemu ip nie będzie twoje zablokowane. 2,5gbps spokojnie wystarcza na drop, ale bardzo dużu transferu pożera przy dropie.

MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...