Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który L# działający?..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary L# był okej. Teraz jakiś loader i o co z tym chodzi?
Jeden działa, dodałem do niego wszystkie skrypty i śmiga, ale w drugiej grze zcrashował się, no to włączam go znowu, a tu brak skryptów, znow musze je dodawać, to chyb jakis zart, ze przy kazdym wlaczeniu musze dodawac skrypty na nowo. Znalazłem jakiś loader ze skryptami gotowymi, bez potrzeby wgrywania, jest tylko jeden problem - nie działa : )))))))))))))) Czy jest tu w koncu jakiś normalny L# który ma aktualne skrypty, ktory dziala i ktorego nie trzeba 'konfigurowac' na nowo po kazdym wlaczeniu/crashu?

Opublikowano

Stary loader nie jest update'owany, jak bedzie patch 4.17 to możesz pożegnać się ze starym loaderem

No ale nowy loader z tego co mi wiadomo to nie działa, sam gram na starym. Patcha jeszcze nie było więc może naprawią nowy do tego czasu.

wCAZfSW.png

Opublikowano

stary bol nie obsługuje wielu skryptów... jest coś, co ma skrpyty z nowego loadera i działa normalnie?..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...