Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody

BlAnTiNhO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Znalazłem cracka do myszki A4 Tech Bloody ZL5

Mam pytanie.

Czy jest jakaś osoba tutaj która mogła by wyjaśnić mi jak strzelać headshoty oraz aby ktoś mi tu podał sety tak aby z M4A4-M4A1S-AK47 nie było rozrzutu ?

xxx

Opublikowano

A jakieś sety żeby nawet nawet z miniejszyło rozrzut ? I wytłumaczy mi ktoś jak i kiedy używać tego przycisku z celownikiem ?

xxx

Opublikowano

Wszystko konfiguruj sobie na botach. Radze też pooglądać ruskie filmiki jak to dobrze ustawić.

Gotowe konfiguracje są dostępne zwykle za opłatą.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Wszystko konfiguruj sobie na botach. Radze też pooglądać ruskie filmiki jak to dobrze ustawić.

Gotowe konfiguracje są dostępne zwykle za opłatą.

Od rusków jedynie czego można się dowiedzieć to jak dostać bana ;)

Co do autora tematu.

Kolego to nie jest 1.6 gdzie ludzie robią sety które regulują rozrzuty broni etc. Niestety GO a 1.6 drastycznie się różni pod tym względem. Jedynie co dostaniesz to płatne ewentualnie od razu czita kupisz płatnego za 30 euro był co miał w sobie ogarnięty rozrzut broni. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak zmniejszenie odrzutu  :D Owszem jest może ale zalicza się jako "cheat" więc nie polecam bo takie coś łatwo jest wyłapywane przez Valve ;) I nie ma również żadnego przepisu na strzelanie "headów" musisz trenować trenować i trenować , grać aim mapy oraz jakieś DM'y napewno po pewnym czasie pomoże , pozdrawiam !

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfix1337
Istnieje takie coś... Jest to takie coś jak odpowiednie ruchy myszką.
Nie zalicza się jako cheat jest to sterownik myszki , który zapisuje się w pamięci wbudowanej w myszce i nie musisz nawet odpalać sterownika ( aby nie wykryło jak programu, "który ingeruje w gre" )

@topic

Co do tematu używa się tego jako redukcja odrzutu a nie strzelanie headów. Przeciez jak z ak na "full auto " trafiasz zawsze w klate to 2/3strzały i pada ( a celność masz 100% ) :)

@GoodIdeaa
Na podstawie ruskich instrukcji ( twórcy myszki dostarczyli tylko ruskie filmiki + instrukcje ruskie , lub angielska intrukcje ... lecz aby dobrze to zrobić to lepiej widzieć to wizualnie jak to zrobić i starać się zrozumieć jak się w miare ogarnia ruski ) udało mi się stworzyć idealną w miare uniwersalną redukcje odrzutu do głownych broni

@topic

ps. W myszce jest też opcja ustawienia powrotu do dawnej pozycji, polega to na tym ze jak celownik przez np. osoby strzelające full auto zejdzie w dół to po puszczeniu strzału wraca na poprzednią pozycje.

I proszę o niewypowiadanie się osób co nie miało styczności z tą myszką bądź jej sterownikiem :)

Licze na Like !

Opublikowano

Idiots... Idiots everywhere...

NIE MA czegos takiego jak no recoil w myszce... To wszystko to bajki a wy idioci odpalajac jakis tam sterownik czy pro elo fajny swiecacy przycisk jestescie przekonani ze to cos daje...

Rly? To tylko czekac na klawiature ktora bedzie za nas chodzila/skakala a jej mega bonusem bedzie AutoBH.

Wmowisz sobie albo naczytasz sie o takich rzeczach ktore to gowno prawda a potem jestes przekonany ze to cos daje.

Od jutra w sprzedarzy monitory z wbudowanym i nie wykrywalnym wh...peace

Idiots... Idiots everywhere...

NIE MA czegos takiego jak no recoil w myszce... To wszystko to bajki a wy idioci odpalajac jakis tam sterownik czy pro elo fajny swiecacy przycisk jestescie przekonani ze to cos daje...

Rly? To tylko czekac na klawiature ktora bedzie za nas chodzila/skakala a jej mega bonusem bedzie AutoBH.

Wmowisz sobie albo naczytasz sie o takich rzeczach ktore to gowno prawda a potem jestes przekonany ze to cos daje.

Od jutra w sprzedarzy monitory z wbudowanym i nie wykrywalnym wh...peace

Opublikowano

@Gek

A co to jest za problem zmieniać pozycje kursora myszki ?

Jak by monitor miał wbudowaną pamięć podręczną mógłbyś na niego wgrać specjalny sterownik będący jednocześnie cheatem, który np. odpalałby się tuż po uruchomieniu gry.

Takie gadaniem, że monitory czy klawiatura co sama wykonuje ruchy...
Posiadasz tą myszke , że tak mówisz ? Chyba nie.

Zmiana makro w myszce , zmiana pozycji celownika tylko dla redukcji odrzutu.

Ty klikasz strzał i trzymasz myszka sama wykonuje makro ( które wcześniej ustawiłeś w steronwniku ).

Licze na Like !

Opublikowano

Ale po co bawić się w jakieś combofixy kompozycja myszki sterowniki pie*dolenie o szopenie..

Nie prościej iść na ten pieprzony DM zamiast siedzieć i szukać pomocy tam gdzie jej nie ma na MPC ? 

Chcesz opanować rozrzut? Zapraszamy na serwer DM od tego wszystko się zaczyna. 

A jak chcecie się bawić w jakieś konfigi by Russian Players to życzę wam szczerze powodzenia i pozdrawiam wasze zbanowane konta.  Po 2. Serio aż tak Cie boli rozrzut w GO? W GO strzelanie jest łatwiejsze minimum o 20% niż w 1.6 . Tam to sie można bawić rozrzutami ale nie tutaj gdzie wszystko jest uproszczone no błagam.. Nie przesadzajmy..

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...