Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Oktoberfest Event & Car!

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie głównej znalazłem to: http://world.needforspeed.com/news/article/28702

W języku polskim bez zdjęcia skopiowane z polskiej wersji strony: 

Znów przyszedł ten czas, kiedy świat przybiera niebiesko-białe barwy, a ludzie celebrują bawarską kulturę i Oktoberfest. My także uwielbiamy świętować i chcemy, abyście się do nas przyłączyli. W związku z tym, postanowiliśmy przywrócić rzadkie zawody Oktoberfest oraz wyjątkową wersję BMW M3 E30 „Brezeln”! Nie zabraknie też specjalnych dekoracji, które znajdziecie w Rockport i Palmont City.

Wszystkie atrakcje związane z Oktoberfestem będą dostępne od godz. 18:00 w piątek 19 września do godz. 18:00 w poniedziałek 6 października.

Zawsze pamiętajcie: piłeś – nie jedź!  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Aż miło na serduszku że coś się dziać zaczyna, nawet same ozdoby ulic umilą oko <3

Opublikowano

No ciekawia mnie te okrazenia.

Niby nic nie pisze o kasie / expie ale czy bedzie zwiekszone IGC/Exp ?

Nic o tym nie wiadomo. 

Opublikowano

Noo po alko nie jeżdżę :P

Ciekawie, nowe teksturki ucieszą oko, ciekawy ten wyscig. Coś się zaczyna dziać. :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Noo po alko nie jeżdżę :P

Ciekawie, nowe teksturki ucieszą oko, ciekawy ten wyscig. Coś się zaczyna dziać. :)

Ja się bardzo cieszę. To już coś. Postępy jak na ten czas są bardzo duże. Rosną szanse na wydanie aktualizacji, sądzę, że jakąś za kilka tygodni wydadzą, jeśli ekipa będzie nadal tak dobrze pracować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...