Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warriors - 2014 World Championship, nowe okno ładowania gry

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj oglądając to na FB, spostrzegłam, że w 0:22 sekundzie, postacie w oknie ładowania gry się poruszają, myślicie, że to dyskretny zwiastun nowego okna ładowania? :)

Opublikowano

czasami tak czytałem ostatnio że mają to wprowadzić gdzieś 

Opublikowano

jakby wprowadzili animacje podczas ladowania postaci to bys mogl zaczac rundke pojsc do szkoly wrocic i bys sie dalej ladowal jak teraz zdarzaja sie ludzie co przez 5 minut sie potrafia ladowac

dzis w nocy..

Opublikowano

Pewnie byłoby to zoptymalizowane, żeby nic się nie ciało ani przedłużało. To musi działać sprawnie, ale ciekawy byłby pomysł z tym ruchomym ładowaniem postaci.

Opublikowano

Jeśli mieliby to dodawać, to zapewne byłoby to odpowiednio zoptymalizowane lub byłaby możliwość wyłączenia tego przed wstąpieniem do gry, tak samo, jak jest z HUD'em. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie dość że musze nie raz czekac po 10 minut w ladowaniu to bede po tym musial czekac kolejne 20 minut bo beda im palily sie karty graficzne?

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Zgadzam się z @mikolaj2698 . Moim zdaniem wystarczyłoby gdyby była możliwość wyłączenia animacji. Dzięki temu ktoś o słabym PC załadowałby się szybciej, a inni mogliby sobie popatrzeć. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...