Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medyk help ; )

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po rocznej przerwie wracam do bfp4f , Mam medyka - posiadam na nim MG36 oraz M27-IAR i pytanie opłaca mi sie zainwestować w coś innego ? MG36 mi sie bardzo dobrze gra , M27-IAR już niezbyt  ale daje rade ; D  Co polecacie do Medyka

Opublikowano

Po rocznej przerwie tak?

To możesz kupić pakiet z LSATEM dodam jeszcze że zostały wprowadzone tzw. codzienne promocje i tam są rzeczy po obniżce losowo czyt. bronie/zestawy/ubrania. 

Warto na to polować bo przy okazji zaoszczędzimy trochę funds.

A tutaj możesz sprawdzić bez wchodzenia w grę co w danym dniu jest:

http://deals.czechbattlefield.info/

W pakiecie z LSAT znajdziemy dodatki takie jak Lufa precyzyjna, Magazyniki Viper, Celownik M145 oraz kolbę Barrakuda która jest świetna.

Opublikowano

To samo też można było by powiedzieć,że Lsat też nie dla każdego.

Dla mnie z wielu powodów:

-Przy szybkim sprincie i nagle próbowanie strzelanie z biodra jest za wolny

-Przy m145 wychodzi niezła trzepaczka

-Nie da się podkręcać kul na opad

Opublikowano

Po rocznej przerwie tak?

To możesz kupić pakiet z LSATEM dodam jeszcze że zostały wprowadzone tzw. codzienne promocje i tam są rzeczy po obniżce losowo czyt. bronie/zestawy/ubrania. 

Warto na to polować bo przy okazji zaoszczędzimy trochę funds.

A tutaj możesz sprawdzić bez wchodzenia w grę co w danym dniu jest:

http://deals.czechbattlefield.info/

W pakiecie z LSAT znajdziemy dodatki takie jak Lufa precyzyjna, Magazyniki Viper, Celownik M145 oraz kolbę Barrakuda która jest świetna.

A lufa to przypadkiem nie barrakuda? Jeśli się nie mylę, to lufa jest najgorszą z możliwych, zabiera tylko pestki. Pakiet sam w sobie dobry, magazynki, kolba, M145 i broń z 30 lvl ;) Mogę polecić jeszcze M249 SAW i XM8AR z Barrakudą i M145 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...