Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie zmiana expa

szym123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robi się to chyba w bazie MySQL.

Zapytaj @Kasma on wie na pewno :D

Yyymmm... no nie, nie do końca.:

Czy zauważasz na tym zrzucie ekranu tabelę, w której natkniesz się na możliwość edycji ilości zdobywanych punktów doświadczenia?

284601411039520195558.png

Jak zwiększyć/zmniejszyć expa na własnym serwerze (hamachi) ? :)

Skoro jest to tylko i wyłącznie serwer udostępniany za pośrednictwem hamachi, nie będę zagłębiał cię w szczegóły edycji emulatorów w VS oraz plików konfiguracyjnych.

W związku z tym, zamiast tego zaproponuję ci dużo prostszy sposób:

/event <czas w sekundach> <raty doświadczenia> <raty dinar'ów> [np. /event 3600 (godzina) 2 (ilość zdobywanych punktów doświadczenia pomnożona razy dwa) 2 (podobnie jak przy doświadczeniu)].

Btw.: Chciałbym przypomnieć, iż nie udzielam (podobnie cvvaniaky) odpowiedzi na pewne pytania związane z edycją serwerów prywatnych. Spójrzcie sobie na inne fora, na których działy WarRock'a są również oblegane i zobaczycie, iż nie ma osoby, która by się chętnie w tym temacie udzielała. Dlaczego? Jeżeli mniej osób będzie posiadało pewną wiedzę, zapobiegniemy wtedy nagłemu wysypowi projekcików, tak jak np. w przypadku Metin'a. ;)

Opublikowano

Yyymmm... no nie, nie do końca.:

Czy zauważasz na tym zrzucie ekranu tabelę, w której natkniesz się na możliwość edycji ilości zdobywanych punktów doświadczenia?

284601411039520195558.png

Skoro jest to tylko i wyłącznie serwer udostępniany za pośrednictwem hamachi, nie będę zagłębiał cię w szczegóły edycji emulatorów w VS oraz plików konfiguracyjnych.

W związku z tym, zamiast tego zaproponuję ci dużo prostszy sposób:

/event <czas w sekundach> <raty doświadczenia> <raty dinar'ów> [np. /event 3600 (godzina) 2 (ilość zdobywanych punktów doświadczenia pomnożona razy dwa) 2 (podobnie jak przy doświadczeniu)].

A czy Ty w mojej wypowiedzi dostrzegłeś zdanie, że na pewno robi się to w MySQL ? Nie, więc wystarczyło napisać, że robi się to w programie Navicat i tyle w temacie.

Opublikowano

A czy Ty w mojej wypowiedzi dostrzegłeś zdanie, że na pewno robi się to w MySQL ? Nie, więc wystarczyło napisać, że robi się to w programie Navicat i tyle w temacie.

@AdrenalinaPL Ej... spokojniej. Nie chciałem cię w żaden sposób urazić. xD

Robi się to chyba w bazie MySQL.

Na szczęście, jeszcze, ślepy i ogłupiony nie jestem, tak więc wiem co miałeś na myśli. Możliwe, iż troszeczkę źle sformułowałem swoją wypowiedź i mogłeś odebrać to jako "podśmiechujki". :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...